Mekda46 bende normalle kucağıma aldım hep normal istiyordum, hatta 37+4te çatı muaynesi ve nst olucaktı helsi doğumda 36+6 da oldu🙂 çatı muaynesinden korkmuyordum sancimla muayne olduğu için anlamadım sancı cekerkenn sizinde hisswtmemenize cok sevindim cunku o an kasinca da etki ediyor , bende özelde doğurdum kuzum, cok sancı çektim bi ara beni alın sezeryana dedim ebe çok dstek oldu 6 cm açılma var 8 e geldi yatma bıçak.altina dedi , 7 de doğuma kıyafetlerim ile girdim🙂 o an sezeryan düşündüm hatta ekip geldi sabaha karşı imzalar atıldı ama sonra yine vazgeçtim epidural takın alın beni doguma diye , o an sanci kesildi safwve epidural ile, benimde 28.hafya da tersti 32.hafya da kanala girmişti , kanala girme durumunu doktora danışın isterseniz normalde süreç 4o haftadan sonra uzarsa bebeğin diskini yutma ihtimaline karşı sezeryana aldıklarını duymuştum gervi bunu 38.hafta da yaşayanda duydum , doktor demisti 28.hafya da şuan ters diye doğum olsa bile sezeryan olur demisti forumda sezeryan ile ilgli biseyler var ona bir bakım isterseniz belki orada anlatmistir tam okuyamadım.bebekli olunca vok bakamıyorum telefona , bazen normal doğumlar da açılma olmayınca da sezeryana aldıkları oluyor , doğumda ebe demisti olaki açılma olmamış olsa ters giden bisey olsa o zaman sezeryana alıyoruz demisti bende hep normal doğum diyip üstüne düşmüştüm vok şükür oldu ve diyorum yine doğursam.yine normal olurum🙂 o an hissediyorsun çıkarken ki sıcaklığı kucağına veriyorlar eşimle izledik fotoğraf cemildik sonrasında bana dikiş atarken bebegimizinizledik kontrolleri olurken gerçekten mucize 🙂 dilerim gonlunuzdeki kolay bir doğum olur doğum olduktan sonra yazın mutlaka ❤ ben hep pozitif hatırlıyorum hamilelil ve dogumumu🙂