Mnk16 Kızlar günde üç tane gofret yiyorum bu çikolatalı gofretlerden varya taktım🤣 o yoldaşa başka çikolatalardan bu kadar ayarında mı aşırı mı bilemedim gözümü açar açmaz canım istiyor bir tane yiyorum kahvaltıdan önce zaten
Asel2509 Mnk16 üç fazla olabilir katkı maddesi içinde olduğu için pek sağlıklı değil. Çok istiyorsa canınız yarım yiyin değer yarısını da sonra yiyin
Cigdemmylmzz Mnk16 2 3 hafta önce bende öyleydim. Bi çikolatalı gofret birde donddırma 🤦♀️ illa yiyecektim yemeden duramıyordum ama sonra kilo artışını görünce ara verdim yine yiyorumm 😂😂 bence dönemlik birşey yaşıyorsın şuan 3 tane normalde fazla çünkü o yüzden o çok takılma
Meryem_Canli Mnk16 bende öyleydim canım doktora gittiğimde kilo artışımın fazla olduğunu söylemişti. Zararlı olmadığı sürece isteğini ye son aylarda canın hiçbir şey istemeyecek çünkü 😊
Dilarayldrmm elizsmama ben de bu tavsiyeleri çok duydum. Ve canım ne istediyse yedim 17 kg aldım ve gebelik şekeriyle uğraşıyorum insülin kullanıyorum. Ben böyle tavsiyeleri doğru bulmuyorum 😯
elizsmama Dilarayldrmm haklısınız ❤️ rabbim şifa versin inşallah sağlıkla sihatle bebişlerimizi kucağımıza alırız ❤️🙏🏼
Villanelle Tabii ki fazla. Hafta 2 tane yemeniz bile yeterli olur bence. Yoksa gebelik şekerinden sizin aşırı kilo almanıza kadar gider
Meryem_Canli Mnk16 valla ben sabah 2 haşlama yumurta yiyorum akşama kadar onunla duruyorum o zaman bende anormallik😅