Elifakkara Eslemezgi ay bende gördüm İstanbul ve Paris olamayacak kadar güzellerdi bebişler neden böyle yapıyorlar anlamıyorum
BesteKc Eslemezgi mekke medine ve kudus de şehir isimleri. Ama kulağımız aşina olduğu için bize normal geliyor bence. Paris hilton mesela onun adı da şehir adı ama bütünleşik ezberlediğimiz için garpsemiyoruz.
Seymaben Saelif yanlis hatirlamiyorsam istege bagli sezeryana 4300 demislerdi 30 gun kaldi benimde ama sanirim 2 hafta sonrasina gun verir sezeryan istedigim icin insallah zamlanmaz🤦
AnnelikHayali Türkiye’de yaşayan bir sürü Medine isminde kız ve kadın varken çok da garipsememek lazım bu durumu. Benim oğlumun da adı şehir değil ama bölge adı mesela; Ege. 😃
Saelif Seymaben ilk dogumun mu benimde 1 ay kaldi dogumuma nisanin 15 18 aradi bende nisan basi gidicem 34 haftalikmisin
Seymaben Saelif ilk dogumum suan 35+4 haftaligim bakalim ne zamana denk gelicek nisana kalmaz diye dusunuyorum🙊
euphoria123 Arkadaşımın kızının adı İzmir Asel kulağıma çok kötü gelmiyor ama Paris nedir Paris koymazdım. 😅
Rumeysabas Eslemezgi Hikayesi varsa koyardım sanırım. Bi anne kızının ismini Afrin koymuştu asker eşinin şehit düştüğü şehirdi.