Bebiscann Eslemezgi valla beğendim ben koyardım, afrika, Azerbaycan çok hoş olur misal🤣sonra japonya çok güzel kız ismi olurduuu, çin de erkek ismi, mesela Mehmetçin 😁😁
Deletedmom7373700 Eslemezgi çok fazla la casa da papel izlemişler heralde 😂😂 afedersiniz ama fino köpeklerin ismi gibi aynı hele ki Paris asla böyle bişey yapmam çocuğuma yazık
elizsmama Eslemezgi ahahahha çok kötü ünlü birinin çocuğunun adı istanbuldu galiba öyle bişi hatırlıyorum. valla benim de eşim duymasın Urfa koyabilir 😂😂😂😂😂😂😂 ben de adanalıyım 😂 Adana koyayım. ay saçma şeyler uyduruyorlar.
Gul33 Eslemezgi koymam. İsim konusunda takıntılıyım. Tamamiyle içime sinecek bir isim olmalı, anlamlı olmalı, Öz Türkçe olmalı vs
BesteKc Eslemezgi ben koydum, kendi içinde anlamını ve bizim için anlamını seviyorum çünkü. Muğla’nın ilçesi Milas ismini koydum. Yunan tanrısının adı aynı zamanda. Kimi alakadar eder ki niye koymayayım?
twinboymama Eslemezgi ay bende gördüm istanbul, paris’in saçını çekiyodu. hahah hiç hoş gelmedi bana şehir isimleri hatta çok saçma geldi. farklı olma çabaları