Deletedmom_6 Hani böyle aşırı yemek yersiniz patlayacak gibi olur ya aynen öyle karnım yememle alakalıda değil en başından beri semmsert bazen gerçekten patlayacak gibi oluyorum normal mi bilmiyorumda 🤷🏼♀️😢
Fatmaugurdoku Deletedmom_6 kasılmadir canım o böyle taş gibi bı yerde toplanır 20 30 saniye sürer sonra biter gün içinde 5 den fazla oluyorsa dokotruna soyle mutlaka ve kaç haftaliksin
eksi_elma Deletedmom_6 benimde sürekli öyle. Patlayıp çıkıcak gibi geliyor artık. Uzaninca biraz geçiyor ama ayaktayken, hareket halindeyken sürekli taş gibi sert
Belacivciv Deletedmom_6 Kasılmalar oluyordur benim de oluyordu çok, düzenli bi şekilde kasılıp durmuyorsa normaldir. Hatta uzun süre taş gibi olduğu da oluyordu
eksi_elma Deletedmom_6 bi doktora git istersen canm için rahatlar hem.. magnezyum eksikliğinden de olabiliyormuş doktorun yazar belki
tucedmrtas Ben su içsem karnımda şişkinlik oluyor o yüzden akşam eve gidince egzersiz yapıyorum müthiş rahatlıyorum gün içinde yoğurt kefir vs tüketiyorum onlarda çok rahatlatıyor
Deletedmom_6 tucedmrtas bende tüketiyorum ama hiç fayda yok 🤷🏼♀️ Hani böyle sağlıksız şeyler tüketsem kola içiyorum ondan şişiyor desem onlarıda yapmıyorum bilemedim o yüzden 🤷🏼♀️
Deletedmom_6 Belacivciv benimki hep sert ama hiç yumuşamıyor normalmi acaba yani hamileliğin en başından beri taş gibi burda da karın sertliğiyle ilgili bir şeyler okudum ondan tedirgin oldum