bsnrd Kızlar hep görüyorum yeni doğan bebegm uyumuyor diye .peki uyuyan bebek kötü mü ne bileyim benm bebegm 35gnlk uyuyor.bunlari okuynca acaba birşey mi var diyorum hiç uyuyan bebek yok mu hep huzursz mu olr yeni doğanlar😓37gnlk kizm
Belacivciv bsnrd Eğer sarılığı yoksa uyandırıp emzirebiliyorsan bir sıkıntısı yoktur canım öyle düşünme. Hatta ne güzel uyuyor diye sevin😂 Başlarda benim de öyleydi uyurdu hep küçük çünkü şimdi 2buçuk aylık bazen zor uyutuyorum🤷🏼♀️
Bebiscann bsnrd uyusa bi dert uyumasa bi dert, analar illaki kendilerini bişeye üzecek bacım rahatlık yok bu dünyada 😁
-Ozge- bsnrd Benimkide o dönemler mışıl mışıl uyuyordu 3 buçuk aylık oldu sabah 7de dikiyor beni ayağa 11e kadar uyumayı özledim. Bazı bebekler sakin oluyor bence bi rahatsızlığı olsa tam aksi huzursuz olur sadece sarılıkta çok uyuyor diye biliyorum
Nazlimom bsnrd 28 gün yenidoğan sayılıyor , sarılığıda geçmiş kuzenimin bebeği de öyle ama 3 saatte bir uyandırıyor simdi öyle saatlerce uyuyup bırakmıor bebeği
bsnrd Belacivciv sarılığı yok,ilk baslrda hep ben uyandrdm .artk kendisi acıkınca uyanıyor.evet aslnda iyi birşey ama hep uyumuyor diye duyunca insan korkuyor ya .şükür benm ki uyuyr smdlk.emiyorda🙂
bsnrd Belacivciv bende gebelik şekeri vardı diyorum acaba o mu etkiledide uyuyo ne bilem aklma arada kötü şeyler geliyo
bsnrd -Ozge- çok şükür hiç sarilik olmadı.belki değişir bilemiyorum daha çok küçük.acknca uyaniyo yoksa uyumaya devm ediyo
bsnrd Bebiscann analık ne zormuş ağladı niye agliyo.aglamiyo neden aglamdi😁😁ilk cock tecrübe yok.bide hep dedlr uyumaz uyumaz dedlr cock hala uyuyo bende korktm ne bilem😁
bsnrd Nazlimom yok canm öyle saatlerce uyumuyor😁iki saat,bir saat çok nadir üç buçuk saat banyo faln yapinca
Cemretoprak bsnrd ilk 1 ay çok uyutmamak gerek sarılık olmasın diye uyusa bile 1 buçuk 2 saatte bir emzirmek gerekiyor sarılık oluyor sonra