Bu Pskolojiyi Okadar iyi anlıyorum ki ah Şuan Gülerek yazıyorum 40+2 olmuştum Kafayı yemek üzereydim neden gelmiyo diye P.tesi Yatışım Yapılacaktı suni sancı ile doğumu gerçekleştircektik Onunda stresi ayrı ne bi sancı Ne biir şey yoktu Pzar güni Yani Tam 40+2 Oldum Sabah 8 de Oyle bi sancıyla uyandım Sancım çok güzel di yani beni pekte fazla zorlamadı hemen duşa girdim Sıcak suyla duşumu aldım saat 10 bucuga kadar evde sancımı karşıladım Ve Artik hastane zamanı gelmiş diyerek evden çıktık Hastaneye gittigimde 5 6 cm acilman var dedi dogumun dediler dogumhaneye gonderdiler ordada altan baktilar 6 cm 7 ye gidiyor dediler ve suyumu hemen patlatti ebe.sonra nst bagladı ki 5 7 dk tek kaldım gercek sancı geldi bebeek geliyor diye bağırdım ve hemen ebe gelip baktı evet bebek geliyo çatala cikardı bir kac ikinmayla bebisimi aldım kucağıma çok şkür herşey bi anda gelişti Rabbim herkese kolay guzel dogumlar nasb etsin inşallah Ama Bol yürüyüş Yaptim evimde tur attım oturup kalkma hareketleri yaptım 15 20 tane yapiyordum ve bol hurma Tüketip sıcak suyla duşumu alıyordum bende çook güzel etki etti sanırım Yani zamanı geldimi biz kal desek de onlar geliyoo ben hic boyle birsey beklmezdim yatişima 1 gün kala kızım bana süpriz yapıp kendisi geldi heleki kanala bile girmezken aniden girmiş demek çnkü onu resmen bobreklerimde his ediyordum o o bu suni sanciyla bile gelmez okadar rahat diyordum😂😂😍