eylulummmm Bu sabah bulantıları ne zaman geçer ya 6.30 da uyanmistim mide bulantisina daha geçmedi yemek yiyene kadarda geçmiyo ama çok uykum var uyutmuyoda ne zaman gecicekk ilaçlarda fayda etmiyo :( 15 haftaligim
Kizilkafaa eylulummmm Canım yanında tuzlu cubuk kraker bulundur uyandığında yataktannhemen kalkma onu ye biraz midene bastırsın
OksijenliSu eylulummmm Ahh o duyguyu hiç bilmiyorum. 🥺 2.gebeliğim hala da bilmiyorum. Geçmiş olsun. İnşallah geçer bir an önce 🍀
Nazlimom eylulummmm benimde ilk zamanlar sabah bulantım olurdu ama kusma olmazdi baş ucumda tuzlu kraker bulundururdum kalkmadan yiyip kalkardim🌸
Kizilkafaa eylulummmm bana fa yaramamıştı tuzlu cubuk kraker, o zaman sende benim gibi ekmek domates ya da beyaz leblebi ye kuzum ❤️
eylulummmm @OksijenliSu inşallah ta bilmezsin canım elim Ayağım titriyo gücüm kalmiyo tekim bide zar zor kahvaltı hazırlıyorum yiyince kendime geliyorum :(
eylulummmm @Kizilkafaa yemek yiyince geçiyo da canım sabah 6 da kahvaltı yapmaya da eriniyo insan ama mecbur kalınca
eylulummmm @Nazlimom kusmadan rahatlayamiyorum ki onu denedim daha kötü oldum konuda çıkardım bide üstüne daha zorlandim maalesef: (