Esraaaa555 Basen kalça kısmında geceleri çok ağrı yaşıyorum. 27 haftalık hamileyim. Neyde kaynaklanıyor bilmiyorum. Benim gibi ağrı yaşayan varmı? . Ama sadece kalça basen çevresinde ve hep gece yaşıyorum bu sorunu
MerveeD Esraaaa555 saat 3 den beri uyuyamıyorum bacagımın agrısından 30 haftalıgız 1 haftadır uykusuzum bu bacak agrısı beni bitirdi. Cuma günü kontrolum var ilk işim bunu sormak olacak
Ceylin680 Esraaaa555 ben yok bacak kalça ağrısı bende alt kemik sırt kaburga ağrısı var .soda iciyormusunuz belki minerallerde eksilme vardır.soda iyi gelir .
Fatmaugurdoku Esraaaa555 evet bende de aynı sorun vardı bazen uzun süre oturunca bile ağrıyordu magnezyum eksikliğinden doktoruna ağrıyı söylersen yazacaktır ilacı ve bu ilerde kasılmaya neden olabilir çok kasılır karnın taş gibi olur vs o yüzden ihmal etme canım her gün bı tane sade maden suyu iç
Busrasisman Aynı şekilde bende 29 haftalık olduk ama bizde yatamıyoruz sebebini bilmiyorum üstte kalsın
Moonlight_347 Bende de oluyo ve ustekuk daha 20 haftaligim baya araştırdım rahim genişleyip büyüdüğü için pelvis kemiğine kalçaya kuyruk sokumuna vs baskı yapıyor ağrılar bundan kaynaklanıyormuş.