Zynp19 Kızlar sabah saat 7de hastaneye gidicem doğum için dualarınızı bekliyorum rabbim herkesin evladını sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 😍
Imasleeper Zynp19 amin ❣️ Hayırlarla gelsin bebiş sende bize dua et bi an önce sağ salim kucaklarımıza alalım ☺️
northandmother Zynp19 yaa bizlere de dua et bı sancı da kurtulalim adaşimsin özel bir dua istiyorum bebiş sağlıklı doğsun normal doğum olsun hayirliysa 🥰 dersen yeterli 🤣❤️❤️
northandmother Şaka bı yana insallah sende hemencecik doğurur kurtulursun bebisde sağlıklı doğar sağ salim kucağınıza almak nasip olsun inşallah canım benim
Minnak2 Sağ Salim sağlıkla kucağınıza alın inşallah Rabbim yardımcınız olsun 🙏🥰🤱🏻Benimde bir gün sonra doğumum var bugünden heyecan sardı uyuyamıyorum 💗☺️
Zynp19 Minnak2 valla bende uyuyamadım uyusamda sürekli uyandım ikinci doğumum olacak Allah nasip ederse ama ilk gibi heyecan korku herşey oluyo 🙂
Ipekgulll Zynp19 bende 7 de gideecem Allah yardımcımız olsun inşAllsh ama ben çok susadım sanırım su bile içme dediler gece 12 den sonra size de söylediler mi
Zynp19 Ipekgulll aynen benim doktorum da öyle dedi 12 den sonra bişey yiyip içme 2ye kadar da su içe bilirsin dedi
Minnak2 Zynp19 al benden de o kadar doğuma giderken kızımı düşünmekten alamıyorum kendimi her doğum ayrı telaş sağlıkla mutlulukla gelsinler inşallah 🌸💗🥰🙏😇