Yagmur28umeyr Anneler fikir olsun sizede benim oglumun adi Umeyr enes ama simdi 5 haftalik hamileyim cinsiyetimiz belli degil kiz olur diye dusunuyorum buyuzden asel selin selen selay olcak nasipse erkek olursa dusunmedim hic sizden kopya cekiyorum ☺️🤗🤰🏻
zynp1804 dili ilk oğlunuz çok yaramaz mı🙈 bende poyraz koymak istiyorum oğlumun adını ama çevremdeki herkes poyraz koyma adı poyraz olan çocuklar çok yaramaz oluyor baş edemezsin diyorlar, beni deli ediyorlar😊🙈
dili zynp1804 iki ismini birden kullanınca çok değil ama zaten her çocuk afacan yaramaZ demiyoruz buarada işe yaramayan çocuk yapmıyoruz 🤣herşey bize bağlı çocukların enerjileri bizim gibi değil atmaları gerekiyor her anne baba zamanında afacanlıklar yapıyor çocuklarımızda yapıcak
Elifmina Bizim ilk ismimiz hazır dedemizin adı Murat ama yanına ikinci bir isim düşünüyoruz Murat Eymen Murat Tuna Murat Emir şimdilik seçeneklerimiz bunlar Murat isminin yanına sizin önereceğiniz bir isim varsa alabilirim ☺️
Eeelllliiiiiifffffffff Nishaa Ömer asaf, Samet, Berat Emir, Yavuz selim. Bizimde oğluşumuşuz olucak bunları düşündük Yusuf Eymende karar verdik inş adıyla yaşasınlar🙏🏻💙