Nishaa Oglusuma isim ariyorum kizlarrr ama anlamli olan bir isim bi kac isim arasinda kaldim cok zormus isim bulmasi kizim olsaydi zaten ismi hazirdi 😅💓 Sizler ne isimleri öneriyorsunuz veya beyendiginiz isimler varmi ☺️
Dykdyk Nishaa Canım bende de aynı şekilde kız ismi hazırdı ama ikizlerim olacak ikiside erkek isimlerinide Demir ve Doruk koyduk
Patito__ Nishaa cidden erkek ismi cok kısıtlı kiz isminde cok secenek var. Bu konuda bende cok muzdaribim suanlik Alp Uras Kartal arasindayiz ilerde ne olur bilemeyiz bakinacagiz tabi daha suan henuz 14+4 um bakalim artk napacagiz
dili Nishaa ilk oğluma cihangir poyraz koydum ikinci oğlumada kuzey alp koyucam fikir olur belki yada alp yaman daçok güzel
Aryaser Nishaa merhaba ah bende kiz ismi arıyorum acaba hazir olan isminiz neydi 🙈 Pamir koyabilirsiniz orta asyada bir ova adı ama benim hoşuma gidiyor farklı Dykdyk acaba aklinizdaki kiz ismi neydi bende kizda zorlaniyorum 🙄
Nishaa Patito__ Evet canim ya öyle 😅alp ismini duydum öteki isimler cok farkliymis benimde isimler beyeniyorum ama niyese icime sinmiyor bir türlü😩
Patito__ Nishaa bende oyle isimle sesleniorm oglum diorm yok yani egreti duruyo alismadm ondn belki ama hicbirsyi begenemiorm 😎 snn aklindakiler nedir
Nishaa dili evet hepsi güzelll negüzel keske Bende hemen secebilsem hormonlardanmi yada kararsizlikdanmi bilemiyorum😩
zynp1804 dili ilk oğlunuz çok yaramaz mı🙈 bende poyraz koymak istiyorum oğlumun adını ama çevremdeki herkes poyraz koyma adı poyraz olan çocuklar çok yaramaz oluyor baş edemezsin diyorlar, beni deli ediyorlar😊🙈
Nishaa Patito__ 😅 Aynen oglusum diye seviyorum suan☺️ Alp,Melik,Malik,Musab,Elyesa,Seyyid varda var 🤣
Slcnslcn Nishaa biz Bulut koyacagiz nasipse. Buluttan öncede kuzey, rüzgar ve atlas alternatifler arasindaydi.
Rabia54 Benimde içime hiç bir isim sinmiyor 26 haftaligim bı Alperen biraz hoşuma gitti en kotu onu koyarım bulamazsam.dedim 🤗🤗