semanurcennet Kızlar ben 34. Haftada muayeneye gittim büyün ölçümleri iyi boyu,kafa çevresi vs fakat karın bölgesi 32 haftalık gözüküyor dedi. Normal mi bu başına gelen var mı ?
Sgnn semanurcennet benimde 34de 1 hafta küçüktü canım. Doktor 2 haftayı geçince tedirgin oluyoruz dedi. Oazartesi 36.haftada kontrolüm var inşallah iyi çıkar
Deniz9306 semanurcennet ablamada öyle demişlerdir ama hiçbir sıkıntı çıkmadı bebek sağlıkla doğdu. Sadece güzel beslenmeye bak ozaman normalede dönüyor
Mamatobe semanurcennet Bizde de 1 hafta gerilik vardı karın çevresinde doktor haftada 1 çağırıyor kilo alımına bakıyor, beslenmene çok dikkat etmen lazım ben bol bol süt içtim, kaşar peyniri yedim, protein ağırlıklı beslenmeye çalıştım toparladık şükür 🙏
Uysll semanurcennet benimde 2 hafta önden gidiyordu yarın kontrolüm var umarım her şey yolundadır 🙏 sağlıcakla kucağımıza alaliim
semanurcennet Deniz9306 doktor bana hafta hafta takip edeceğiz eğer devam ederse erken doğum olabilir dedi. işin doğrusu çok şaşırdım kilosu da 2.200 çıktı aslında normal de
Deniz9306 semanurcennet evet aynısını ablamada dedi. Ablamda az yiyordu. Doktor öyle diyimce korktu ve güzelce beslendi kaşar peynir galan çok yedi. Sonraki kontrolde dr şaşırmıştı. Ben alırız diye düşünüyordum ne yaptıysan öyle devam et dedi. Seninkinin kilosu iyiymiş ablamınki daha zayıftı.güzelce beslen hiçbişe olmaz
semanurcennet Mamatobe bende bu hafta dikkat ettim bakalım yarın gideceğim doktor ne diyecek merak ediyorum
semanurcennet Deniz9306 normalde de dikkat ediyordum da işte o kadar fazla değil şu bir haftadır dikkat etmeye çalışıyorum inşallah toparlar 🙏
Tgcperi semanurcennet bende 30+3 deyim göbek çevresi 1 hafta geri dedi banada. Geç döllenme olabilir mi sizde ben geç döllenmeden süpheleniyorum gebelimin başındada 1 hafta geriydi çünkü
semanurcennet Tgcperi hiç bu zamana kadar geriden geliyor demedi. Sadece sen zayıfsın bebek yapısı gereği de minyon olabilir biz takibini yapalım dedi artık yarın bakalım ne diyecek doktorumuz