Gam_ze asosyalbiri aslında bnde 15 gun denedim sadece adet lekesi gibi bişey oldu sonra bıraktım aslında 6 ay denemek lazimmi herhalde öyle yazıyor internette
Minnosunannesi_2 Gam_ze yılda iki kere yapmak gerekiyormuş altı ayda bir İbrahim Saraçoğlu hocadan dinlemiştim
Eda14momyy- Gam_ze soğan suyunu içemediğim için ben aktardan hayıt tohumu alıp çayını içmiştim 3 ay kullanıp bırakın yazıyordu webde ve ben 5. Ay olduğunda gebe olduğumu öğrenmiştim bilimsel kanıtı var mı bilmiyorum ama hayıt otu bir diğer adıyla Kadın otu deniliyormuş incir zeytinyağı kürünü de deneyebilirsiniz sağlıcakla 🥰
Aytiii Valla inanmiyordumbogle seylere bir arkadas dedi 4 sene cocugum olmuyordu, oldu…Bende deneyim dedim 14gun yerine 7 gun uyguladim inanmiyordum..ama 2 sene sonra uyguladigim ay gebe kaldim)) iNANIN CANIM BENCE💜
Glsm02 Gam_ze Brnim kuzenim doktor saracoglunun sogan kuru tarifiyle hamile kaldi hemde doktoru erkekdi ve dediki ben hamile kalirsam sende anca oyle kalirsin imkansiz dedi yumurtaliklari cocuk gibi gelismiyordu malesef 17 sene sonra 2 tane cocugu oldu bu surecte birde evlatlik vardi 3 tane 🙃
Dolunaybelinay Gam_ze göbeğim düşmüştü göbeği mi kaldırdım kaldırdığım gun adet oldum o gun basladım soğan suyu içtim 8 gun sonra yumurtlama dönemi geliyor diye bıraktım. Hemen o ay hamıle kaldım
Kizilkafaa Gam_ze Ben folik asiti kullandım 2 ay sonra hamile oldugumu ögrendim bir de ben trendyoldan omega 10 vitamin ilacı aldım yumurtayı güclendiriyormuş doğrumu bilmem ama bağışıklık falan kazandırıyor yazıyordu
Arzz Cnmbbgm aslında esas olan hamile kalacağına inanmak olumsuz bakış açısı olumsuz olanı cagiriyor yaparken olumlu düşün aynı zamanda propolis bal ve polen karışımı kullan yumurta gelişimine iyi badem ve fındık ta tüket bu süreçte