merveyildrm Kızlar selam 15 haftalık hamileyim bugün sol kalça kemiğim yani kalça kemiği ile bacak kemiğimin birleşim yeri oturup kalktıkça yürüdükçe baya ağrıyor sanki sol bacağımı şöyle bi silksem ağrıyan yer kütlücek ve ağrı gidicek gibi bi hissiyat var ama gitmiyor bu durumu yaşayan var mı ??
Askiletotomsu merveyildrm bir aydır oluyor Bugün fena canım Birden bacagimin gücünü kesiyor bükülüveriyorun Otururken de dönerken donemiyorum filan
Nisa1710 merveyildrm hamileliğimin ilk başından beri var özellikle ayakta çok durduğumda temizlik yaptığımda oluyor
Tatlissannee12 merveyildrm benimde öyle oluyor doktorum magnezyum yazdı kullanıyorum hafifletiyor ağrıyı
Ruveyda_baskapan merveyildrm 18+3 haftalığım 15ci haftamda aynı şikayetim başladı halen daha var, özellikle yattığım veya oturduğum yerden kalkarken yanarcasına ağrıyor, bacağımı adım atmak için çekemediğimi bile bilirim, kalçamda yara varda o acıyor gibi.
merveyildrm Cnsllll evet ben de yatakta dönerken zorlanıyorum ağrı çoğalıyor hareket ettikçe eklemlerimi oynattıkça 😥
merveyildrm Ece2834 demekki hamilelikle bağlantılı bir durum bugün kontrole gidicem dr uma da sorucam bakalım ne diyicek sizinle de paylaşırım
merveyildrm Cannibal gebeliğe bağlı eklem ağrıların olabilir dedi takip et ağrını dedi ama benim ağrım azaldı geçiyor gibi. İnternette de kalça kemik ağrısının rahmin büyümesinden kaynaklı oldugunu okudum doğumdan sonra geçiyormuş.
Elfs merveyildrm vücudun kendini doğuma hazırlama süreciymiş bende de olmuştu kitlenip kalıyordum çok ağrılıydı. En son pandemi konusundan dolayı çok dikkat etsemde dayanamadım ılık su havuzuna gittim hamamı da önermiyorlar gebelikte ama otel hamamları genelde çok sıcak olmuyor benim gittiğim yerde çok sıcak değildi hamama girdim allahım o kadar iyi geldi ki 3.5 ay olmuş gideli hiç ağrım olmadı bir daha.