esesakc Doktor su normal ama daha fazla olabilirdi dedi bebek hareketlerinde sıkıntı yok 28. Haftalıgım henüz,varmı bu durum başına gelen? Ne fayda eder
MMmerve_ esesakc aynı haftada benjmde oyle oldu devecı armudu ve havuc suyu ıctım gunde bır bardak havuc suyu ıc ama fazla ıcme. Bıde bol bol su ıc duzelıe ınsallah benımkı duzeldı
Barannbebek esesakc benim de olmuştu 25. Haftamda haftada iki gün bir bardak havuç suyu içmiştim ekstra olarak. Bol bol su içiyordum zaten. Doktorum her gün içmememi söyledi A vitamininin de fazlası zararmis çünkü. İki hafta sonra düzeldi çok şükür. Faydasını görürsünüz inşallah.😊
Barannbebek esesakc bir de havucu katı meyve sıkacağın varsa onda sıkarak iç. Zaten bir bardak havuç suyu için birkaç tane havuç gidiyor yani yeterince tüketmiş oluyorsun.
MMmerve_ esesakc bır hafta ıcınde duzeldı canım sonrakı hafta kntrole cagırdı doktor normale donmus dedı ama suan bıle sınırda yanı dıkkat etmen lazım sureklı
as2121 esesakc 29. Haftamda benim de azalmıştı. Günde sabah akşam olmak üzere iki bardak havuç suyu içtim. Bir de 3lt su tüketmeye çalıştım. 2 hafta sonra gittiğimde normale dönmüştü. Bunları uygula düzelir inş. Hiç panik yapma. Ben çok korkmuştum.
Minikbirkalp İlk gebeligimde son ay bende de azalma oldu sınırdaydı doktorum bol su ve havuç suyu icmemi önerdi sizde havuç suyu içebilirsiniz