Ziplangoc Merhaba arkadaşlar ben de bir şey sorabilir miyim. Ben 31 temmuzda ilk aşımı oldum, ikinci aşı için 4 hafta sonra gitmek gerekiyor ya benim aşı kartıma 31 ağustos yazdılar ama ben o tarihte şehir dışında olacağımdan 28 ağustosta gittim, erken gelmişsin pazartesi gel dediler ama pazartesi de 3 eylüle denk geliyor yani neredeyse 5 hafta geçmiş oluyor ilk aşının üzerinden. Ben geç kalmış olur muyum pazartesi gitsem sizce ya da başka yerde ikinci aşımı olabilir miyim bilginiz var mı bu konuda kafam çok karışık
sudamlasi Ziplangoc geç kalmış olmazsın canım ben ilk aşımı 20.haftada diğer aşıyı da 25+5 te yaptırdım☺️
SSY Ziplangoc ben de 5 hafta sonra ikinci dozumu vuruldum. 3 gün erken gittin diye saçma bir muamele olmuş. İzlem gününe denk getirmeye çalışmıştır kesin. 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
HCansuuu Ziplangoc gittiğin yerde ki saglık ocagında olabılıyorsun canim. İlk gebeliğimde annemın yanında sehır dısındaydım öyle yaptırdım.
gonulcelen Ziplangoc bana da erken gelme ama 1 hafta sonra gelsen de olur demişti bnde 5 hafta sonra falan girmiştim belki de 6 🙄
Ziplangoc Çok sağolun arkadaşlar ya valla kafama çok takılmıştı 😊 pazartesi gidetim ben o zaman kendi sağlık ocağıma 😊😘
Asafinannesi Ziplangoc vallahi canım bana 2 hafta öncesi için gel demişlerdi bugün gidebildim 2. Dozu yaptırmaya. İlk doz 20. Haftada yapıldı. 2. Doz 29. Hafta.