Emine3227 Kuranda geçen anlamı güzel olan çok klasik olmayan kız isimleri önerilerini alabilir miyim ? Asel ve esıla arasında da kaldım ben sizce ?
ebruneco1108 Biz Eslem koycaz inşAllah. Allaha teslim olan demek💕 Asel ve Esila isimleride güzel😍 Emine3227
gebe_ebe Asel geleceğin Büşra’sı gibi olacak galiba, her sınıfta 2-3 tane olan isim, herkes kızının adını asel koyuyor, başlarda farklıydı ama artık herkeste var.
Aselsevde Emine3227 bir Asel annesi olarak şimdi ki zmanda olsaydım kesinlik le esilayi tercih ederdim resmen çocuğumun isminden soğudum 2 isimden biri Asel belediye koymuş gibi 🤦
Dyg61 Emine3227 benım kızımın ismi Sena , Nur suresinde gecıyor künyesi de Nursena 😊 Esila daha güzel bende asel isminden soğudum
AysegulAloluAcikgoz Zümra, Ecre, Afra bende arastiriyorumda kızım için simdilik not aldıklarım bunlar sonra icinden sececegim nasipse Zümra suan 1. sırada hem benim icin hem eşim için bakalim hayırlısı insallah.
Sweetbabyy Emine3227 Hatice Fatma Ayşe rukiye peygamber hanımlarının isimleri dururken kuranı kerimde her geçen isim gğel olucak diye birşey yokki asel arapçada bal demek ebu cehil de kuranı kerim de geçiyor öyle düşünün
MissBus Emine3227 biri yazmış Asel geleceğin büşrası gibi. Bizim sınıfta 3 tane Büşra vardı. :) Asel de şimdi gerçekten öyle herkes farklı olsun diye aynılaştı. Bence Asel de koymayın Esila da.
Tubmavi Emine3227 Aren Asel Ahsen Mina lina alin zümra bu isimler önceden farklı diye konulurdu şimdi her yerdeler
erdem_agah Emine3227 her ikisi de cok fazla koyulan isimler sanki. Şuan çevremde birçok kişi koydu bu isimleri çocuğuna.