Esrasena Cinarefemoms benimde 2 😂 yarın kontrol var bakalım bişy çıkcakmı,gecen hafta sancı fln yoktu,dün nişan geldi sanırım.Beklemedyiz🤷🏻♀️
Talhaaam Cinarefemoms anam ne çok doğuramayan var benim gibi bizimde 0 ama hiç bişey rahime baskı ve kasılma dışında
Ef4nan Artik doğurmak istiyorum çok yoruldum geceleri uyku haram sabh erkn kalksamda 2 saatten fazla uyuyamıyorum sıkıldım rahatlamak istiyorum bedenim halsizlesti artik kaynanam da sağır dilsiz biri anlamiyorda cok zorlanıyorum bide ona bakıyorum
Cinarefemoms Ef4nan Rabbim yardımcın olsun kuzum sen çok güçlü bir anne olacaksın kimse yapamaz senin yaptığını inşallah sen de hayırlısıyla kucağına almayı nasip olur canım🙏🤲💖
azra66 Ay benim 20 dk bir belden kasıklarıma vuruyor ama ne Nisan nede su var hiçbir belirti yok sancı dışında
Cinarefemoms azra66 bazen su veya nişan gelmeyebilir sancıların 10 dk düşerse duşunu alıp hastaneye git derim ben kuzum .. inşallah dogurursun rabbim yardımcınız olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum 💋🙏
SerraveAnnesii Son 1🥲 hafif bel ağrılarım oluyor aşağıya baskı var bakalım hayırlısı sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻
Cinarefemoms Valla kizceler benim ne nişan ne su ne sancı ne kasılma bugün hiç bişey yok üstüne üstlük kanala inmemiş sadece 1,5 açıklık var
Ef4nan Cinarefemoms Amin inşallah canim sabırla bekliyrm kızımı son haftalarım artik buraya kadar dayandiysam sonunda getiririm rabbim nasip ederse.