Beyzaburede Eşimle her ilişkiye girdiğimiz zaman bir iki gün idrar yolu enfeksiyonu olurum bugün tam beş haftalık hamileyim ilişkiye girdik sizce sorun olur mu benim gibi enfeksiyon olan var mı henüz doktora gitmedim erken olduğu için soramıyorum şimdi evhamlandım gece gece 😔
gizzzy35 Beyzaburede Yapmasanız daha iyi genelde doktorlar ilk 3 ay önermiyor. Bizim ki yasaklamıştı mesela 15 haftalık olduğumda izin verdi 🙏
yaren_blna Beyzaburede İlk üç ay cinsel ilişkiyi önermiyorlar riskin olsun olmasın Genel kısmı önermiyor bence ara verin
Beyzanrr Beyzaburede canım erken doğum ve düşük tehlikesi olmadığı sürece yapabilirsiniz ama enfeksiyon sıkıntın varsa prezervatif kullanın sirkeyle suyu karıştırıp tuvalette o suyla taharetlen iyi geliyo doktoruna da enfeksiyon olduğunu söyle
Kelebek66 Beyzaburede 12 haftalık olana kadar onermem kuzum ilk 3 ay cok riskli inan basima gelmez sandigim herşey geldi basima ilişkiden soğudum
Beyzaburede yaren_blna çok teşekkürler cevabınız için umarım sorun olmaz 😔 bir doktoru dinlemiştim youtube’da sorun olmaz dediği için dikkatli olmaya çalıştık ama sonra evhamlandım dediğim gibi
esrasorgunn @Beyzaburede Enfeksiyon hamilelikte sıkıntı olabiliyor.Benim doktorum hamileliğin hiç bi döneminde ilişkiyi yasaklamadı ama biz yinede 3 aya kadar girmemiştik ilişkiye.Doktorunuza danışmanız en sağlıklısı olur.
suleesrky Doktorum bir problem olmasa da ilk üç ay önermiyoruz demişti. Sebebi de bebeğin henüz yerleşmeye çalışıyor olmasıymış.
Beyzaburede Beyzanrr Bunu deniyicem inşallah doktoruma da söylerim prezervatif bile enfeksiyon yapabiliyo değişik bir bünyem var sanırım😂 çok sağolun
Beyzaburede Kelebek66 bende eşimde ne olur ne olmaz 2 ay daha beklemeye karar verdik çok korktum zaten aslında kanamam olmadı ama dediğiniz gibi ne olur ne olmaz
alonee Beyzaburede doktorunuza danışmadan hareket etmeyin. Beş 5 haftalıkken sorun yok demişti. Herkesin gebeliği farklı. Burda her kafan bi ses çıkıyor.
iremhalil Beyzaburede Bize düşük tehlikesi ve kanama olmadığı sürece 30.haftaya kadar ilişkiye girebilirsiniz dedi doktorumuz 30-37 haftalar da önermiyoruz dedi enfeksiyon için de taharet alırken önce sirkeli suyla alıp sonra normal suyla durulamanızı öneririm sonra da iyice kurulayın ben çok faydasını gördüm
Nililaylayla Hamileyken doktor ilişkiye izin verse bile korunmak gerekiyormus. Ben biraz geç öğrendim hala cahil olduğumuz konular var 😀 bilmeyen varsa öğrensin diye yazdım, bana yasak koymadı hiç doktorum.
Beyzaburede Nililaylayla Benim prezervatife bile hassasiyetim var üstündeki o koku kayganlaştırıcı şeyler bile enfeksiyon yapıyor doktoruma bunu da sorucam inşallah teşekkür ederim 🌸
Merveofs Benim hiç yasağım olmadı normal devam ettik ilk günden beri korunmadık da. Tek kötü yanı enfeksiyon oluşması oldu işte ona da ilaç kullandım hafifledi biraz
Beyzaburede Merveofs Ben normal zamanda enfeksiyon olduğu zaman Piyeloseptyl kullanırım doktorunuz hangi antibiyotiği yazdı acaba merak ettim
Esrakml Beyzaburede Bana doktorum ilk 2 ay yapma dedi sonra kendi ilişki serbest dedi bende de enfeksiyon vardı ilişkiye girmeden önce eşinle birlikte önce temizleyin namahrem yerlerinizi dedi aynı şekilde ilişkiden hemen sonrada yıkanın beklemeyin demişti enfeksiyonu önlüyor heralde
Beyzaburede Esrakml Çok şükür hemen bende dediğiniz gibi yaptım normalde hemen olurdu bide sıcak su tutmakta iyi geliyo bence etkilenmedim yani teşekkür ederim yorumunuz için 💐
Beyzaburede mirage333 Bende düşük olur diye söylüyolar zannediyodum ilk gebeliğim 21 yaşındayım cahilliğime geldi yani en kısa zamanda doktora gidicem inşallah teşekkür ederim 🌸