Yonca54 Kızlar mide yanmasına birebir mide koruyucu var Neximun habi 40 gr acayip iyi geliyor kullanın derim
Berru 34+2 inanılmaz mide yanması rennie içiyorum fayda etmiyor.Son bir haftada çıktı bu yanma.Yanmayla beraber baştaki gibi mide bulantısı prilam içiyorum, kabızlık dophalac içiyorum bugünde sırt ağrısı eklendi hayirlisyla kucağımıza alırız inşallah
Meri3220 Arzu24 tam dalacağım uyku bastırmış tatlı tatlı böyle ah o tuvalet derdi yok mu tüm şevkimin içine ediyor zehir oldu geceler çiş korkusuna su içemiyorum 😅
Arzu24 Meri3220 ya başka sıkıntınız olmasinda bnde burun tıkanıklığı var o çok daha kotu 3 haftadr uyuyamyrm
Efraimmm Gurumisevda kaç günün kaldı cnmbende kaldı dokuz gün doğuma ama doktorum zorla normal dedi ilk doğum olduğu için riske etmek istemedik bizde doktor ne dese o diye gidiyoz zaten devlete gittiğim için mecbur secme şansı vermiyorlar
-momymomy3 Arzu24 çok şükür toparlandık artık 3 çocuklu hayatla baş başayım hiç oturamama ve uyuyamamam dışında hersey çok güzel 😂
Meri3220 Arzu24 kız onlar falan normal geliyor artık uyuyunca da rahat nefes alamadığım için horul horul horluyormuşum 😅
Efraimmm Arzu24 ayy ne Sabri artık bıktım yemin ederim gelecekse gelsin diyorum 🤣🤣🤣oglumunda geleceği yok gibi dokuz gün kaldı olmazsa suni vericekler yürüyüs merdiven squat pelvisasaji ne varsa yapıyorum ilişkide ama bir türlü gelmiyo benim velet bendede sabır kalmadi
Arzu24 -momymomy3 3 çocuk mu valla tebrk ederm benm ilk olacak ama o kadar zormuş ki hamilelik en çok Burun tıkanıklığından çekiyorum ya hep hamileliktn diyolar ins oyledr
Efraimmm Arzu24 hiç sancım yok sanciyi bırak belirti bile yok Nisan geldi bir hafta önce ama başka da gelenimiz gidenimiz yok 🤣🤣bu çocuk içimde kaldı öyle ne yapım
-momymomy3 Arzu24 teşekkür ederim. Evet benimde özellikle 3.hamileliğimde en çok yaşadığım sorunlardan biri burun tıkanıklığıydı özellikle son 2 ay asla uyuyamıyodum doğum yaptığım gun rahat nefes aldım 😊
Papatyaytt hemsiree süt iç canm beni direk kesiyor ayva ye badem ye elma ye valla Allah’ım yardımcın olsun bende çok çektim ama kendiliğinden assslaa geçen bişi değil yani bı çözümünü bul portakaldan uzak dur suuu bile migdemi yakar su
Papatyaytt Arzu24 ya benmde 3 gündür ya net tikaniklik yok ama kuru kuru bı tıkanma var hafif neden acaba
Meryemcee 32+4 deyiz yaklaşık 27. haftadan beri huzursuz bacak sendromu şişkinlik saga sola dönememe bide gece daha çok hareketleniyor uyuyamıyorum 🙈 he bide gece acıkma var
Jess28 Meryemcee ben de 28+1im yaklaşık bir haftadır huzursuz bacak sendromundan uyuyamıyorum daha doğrusu bacaklarımdan çok kollarım omuzların çok fena bi çözümünüz var mı sizin dayanamıyorum artık😢
svbarut Arzu24 tam hatırlamıyorum ama heralde ilk bir iki ay olmamıştır. Sonrasında giderek artıyor. Hem akıntı hem kuruluk artık kanıyor içi sümkürmekten. Kan kokusu midemi iyice bulandiriyor felaket bi döngü
Afro-dit Arzu24 20 lik diş ağrısı + kalp çarpıntısı nefes alamama + kızım hareket ettikçe ağrılarım oluyor alta da vuruyor geceleri daha kötü oluyorum kalça kemiğim batıyor sağa sola zor dönüyorum ama geçecek Allah in izniyle tek onlar sağlıklı olsunlar da analar herseyi çekiyor