Yigit_Aras9 Sema42 benm 15 ten sonra tamamen koku, mide bulantısı geçti ilk 3 ayı geçince rahata eriyorsn
Deletedmom622772 Sema42 midem hic bulanmadı ama koku hassasiyetim hala ufaktan devam ediyor canım 14. Hafta gibi hafiflemeye başladı ondan önce tahammülüm yoktu asla kokuya şimdi yemeklerin çoğunu yiyebiliyorum 5. Aydayım :)
ebruneco1108 Sizi korkutmak istemem ama mide bulantım 6 aylık olana kadar devam etti ve ondan sonra mide yanması başladı asitle birlikte kusmalarım oldu. Şimdi 8 aya yaklaştık arada bi mide yanması oluyor. Çoğu kişinin erkendem geçiyor ama mide bulantısı
Yigit_Aras9 Sema42 geçer cnm 😊 2. Trimester balayı dönemi gibi çok rahat geçireceksin o dönemi sağlıkla kavuşursunız inşlah🌸🌸
Sema42 Deletedmom622772 siz büyümüşsünüz ne güzel biz daha küçüğüz belkide o yüzden böyle daha yarın 12 oluyoruz inşallah en yakın zamanda geçer canım ❤️🙏🏻
Deletedmom622772 Sema42 evet 1. Trimester bittiğinde bi 13-14 haftalardan sonra insan çok rahatlıyor tabi istisnalar vardır ama psikolojik olarakta epey düze çıkacaksınız İnşallah 🥰