Hifaberra Karan_mete29 maşallah canım bende inşaallah yarın hayırlı haberler alırım. Ne güzel insanın bir kız evladı olmalı. 🤲🤗 Gerçekten de kız hamileliği zor geçiyor
Karan_mete29 Hifaberra aynne insallh bizde tatmış oluruz o duygu yu insallh allahin sizinde gönlünüze göre versin 🥰saglikla gelsinler. Insallh
Hifaberra Edaeren maşallah iyi ayarlsmışsınız. ☺️🙈 Ama çok ideal olmuş bence kızınızda yardımcı olur size şimdi
071095 Hifaberra 2 kızım var 3. Kızım da yolda bende 3. De hayırlı sağlıklı bi oğlum olsun istedim iki meyveyi tatmak için ama Rabbim bunu layık gördü ne verse baş göz üstüne.. inşallah siz iki meyveden tadarsınız
3ErkekAnnesiii CansuDRY Hifaberra Allah bağışlasın canm benimde şuan 3 cü gebeliğim 2 oğlum var üçüncüde erkek ☺️ Benm genelde zor geçiyor erken doğum riskim düşük riskim oluyo üçü de öyle oldu şuan 33 haftalıgız nasip olursa son 5 hafta sezeryana gün verdi doktorum. Bunda daha zor geçiyor tabiki 2 tane cocuk oldgu için:)
Ozgeliz ikizlerinannesi97 27 yaşındayım demek istediniz sanırım nasıl 17 yaşında olacaksınız ki 😊 kızınız 7 yaşındaymış 10 yaşında gebe kalmış olamazsınız 😊
Hifaberra Bu arada yarın 15+4 olacağım cinsiyeti kesin öğrenir miyim kızlar. Eşimden habersiz gideceğim sürpriz olsun diye. 🙈 Bu gece nasıl uyurum bilmiyorum
071095 Hifaberra öğrenirsin tabi beni doktor 11. Haftada söyledi 16. Haftada netleşti Rabbim gönlündekini sağlıcakla nasip etsin içime erkek doğdu bakalım hadi hayırlısıyla 🥰
7171 Hifaberra bencede ogrenırsın canım ıkı oglumdada 12 haftalıkken net erkek demıslerdı erkek bebeklerin daha çabuk bellı oldugunu soylerler ne kadar dogru blmıyorumda