Nasip5461 Hayirli geceler guzel Anneler Simdiden Allahim ewlat isteyene hayirlisiyla nasip eylesin insallah Dogum yapacak olanlarinda Allahim yar ve yardimcisi olsun insallah Anin Sorum su kac aylik ken yawrularinizi hissetmeye basladiniz yada hissetmek lazim hangi haftalarda simdiden cok tskler
3883_p Nasip5461 ben 17. Haftanın sonlarına doğru hissetmiştim özellikle uzanırken ve gece yatarken hissettiriyor kendini 🥰
Brcnbysl Nasip5461 21+1 geceleri tekmelerinden uyanıyorumm:) çıplak şekilde göbeğime baktığımda hareket ettiği gözle görülür hale geldi 🥰 konuştuğumda tepki veriyor buda ilginç mesela :) minik oğlum hissetmek çok güzel sizde biran önce hissedersiniz inşallah 🙏🏼 Ama benim ilk 20 lerde başladı 17 18 de bazen hissediyordum içimde birşeyler oynuyordu
Tubikayra İlk gebelik ler de daha geç hissedilir , 20 haftada sora 2 ve üstü gebelik ise daha erken olabilir gental bölgenin hemen üstünde kalp çarpıntısı gibi başlayıp kelebegin kanat cirpmasi gibi devam eder göz seyrilmesj gibi
Kelebek66 Nasip5461 16+5 sim hissediyorum gün içerisinde 1 kez mutlaka kayıyor dönüyor saniyelik hızlı. 2.ci gebelik bu kadar erken olması sasirtti beni elim kasiklarimda hep 😁😍