Zemheri58 Kızlar kısmet olursa doğumum temmuzda olacak ve yaz ayına gelecek kaynanam bebeği TUZLAYIP kundaklamaktan bahsediyor yaz ayı pişer o çocuk siz ne düşünüyor sunuz..
Ordu52 Zemheri58 kesinlikle tavsiye etmem bubsekilde cildi ysnsn bir sürü bebek var yapmayın vazgeçsinler böyke âdetlerden ya
BesteKc Zemheri58 bununla ilgili çok haberler ve youtube yayınları var, tuz bizim cildimize bile uygun değil, cocukları açırı tuzlamadan ölüme kadar götüren cahilce bişi. Asla yapmam cocuguma.
Boncuk18 Zemheri58 tuz yakar bebegin vücudunu sakın öyle yanlış bir şey yapmayın. Bebegin 40 çıktığı zaman banyo yaptırırken suya biraz tuz koyup dökerler sonra tekrar tuzsuz suyla yıkarlar onuda ter kokmasın vs diye ama öyle bir sey ter her türlü oluyor
Meryemergn Zemheri58 kusura bakmayın ama kayınvalideniz yaprakmı basıyomuş gerçekten özür dilerim ama yani bunun anlaşılır bi tarafı yok sakın sizde böyle birşey yapmasına izin vermeyin. Cahil insanla uğraşmak zor gerçekten allah kolaylık versin😐
Villanelle Kesinlikle izin vermeyin, bebeklerin cildi bize göre daha hassas ve çok geçirgen. Tuz direkt vücuduna geçiş yapıyor ve biz tuzlu yediğimizde nasıl susuz hissederiz. Onlar da dehidre oluyorlar
Deletedmom727271 Böyle tipleri görünce polisi arayıp şikayet edesim geliyor. Geri kafalılık cahillik. İzin vermeyin. Yemek mi tuzluyor. El kadar bebek tuzlanır mı. Sabır ya
181019 Zemheri58 asla ama asla yaptırma bebek ölümüne sebep olan bir olay bu Allah korusun bebekler de dehidrasyona sebep oluyor. Keısnlıkle bu sekilde seylere müsade etmeyin annesi sizsiniz benım rızam yok deyın kı bebek bakımı ile ilgili olan hiç birseye de kımseyı karıştırmayın bence.
Merveonay Zemheri58 nasıl bi zeka var bu kaynanalarda ya o bebeğin cildi daha ne ki tuz değdirecek nasıl bir saçmalık bu ben asla izin vermedim balık mı be bu bebek bebek gitsin kendini tuzlasın zekasızlar ya deli oluyorum bu tür şeylere
Seymaben Zemheri58 aşırı zararlı bebeklerin cildi cok hassas oldugu icin ciddi cilt yaniklarina sebeb oluyor ayrica tuz oldugu icin cocugun tansiyonunu etkileyebilir izin vermeyin
CansuDRY Zemheri58 Bebek ciddi su kaybı yaşar. Allah korusun. Sakın izin vermeyin. Ne geri kafalı bir anlayış. Beni tuzlamışlar, tuzlanmayan kardeşimden hiçbir farkım yok.😂 Saçmalık. Ölseydim ne yapacaktın diyorum anneme. Ona da babaannem yaptırmış. Cahillik.😒
zeynepdurunun_annesi Zemheri58 geçmişte cahillik varmış maalesef ve sırf bu cahillik yüzünden çoğu bebeğin narin cildi zarar gördü. Lütfen yıl olmuş 2022 şu cahillikleri devam ettirmeyelim. Hepimiz aklı başında insanlarız tuzlama nedir Allah aşkına
asraca Zemheri58 çocuk düşmanımı katınvalideniz bu ne saçmalıktır yahu siz de bebeğinizden vazgeçmiş gb izin mi vereceksiniz ölümle sonuçlanan vakalar var korkunç
Lavina Zemheri58 tuzu kaynanınız kendisine yapıp kundaklasın bakalım dayanabiliymu ya en ufak birşeyden bile tahriş olurken tuzdan yanar o çoçuk yazık günah izin vermeyin olurmu öyle
nazosss Zemheri58 Geçmişte bu varmış teni teri kokmasın diye yaparlarmış hatta beni de tuzlamışlar 🤦🏻♀️ Ağladığım için yıkamışlar sonra. Bir sürü hoca bas bas bağırıyor tuzlamayın ölüme kadar gider diye 😫 sakın yaptırmayın benim akrabalar da tuzlamayı sordular kesinlikle hayır dedim tavrınızı koyun siz de