superstar_00 Serap_35 magnezyum eksikliğinden başlıyor kasilma, sancı hemşire arkadaşım demişti bana her gun bir sade soda içine limon sıkıp içmemi önermisti onu yapıyorum.
Serap_35 superstar_00 ya çok teşekkür ederim 10 dk oldu hala geçmedi çok sertleşti soda deniyecem hemen
Kubrailkan Benim 27 28.haftalarda başlamıştı magnezyum hapına başlamistik doktorunuza danışın verir mutlaka 🥰
hukukcuanne_06 İlaç kullanıyor musunuz? Benim de biraz kasılma var ultrasondw gördü doktor dün duphaston içiyorum. Bu akşam çok kötü oldum karnımın sol tarafı aşırı şiş gaz sancısı diye düşünüyodum ama kasılma herhalde :( benim de 15 hafta başladı bu arada
Serap_35 hukukcuanne_06 yok kuzum vitamin hariç kullanmıyorum benim ara ara oluyordu 1 veya 2 dk sürerdi ne zamandır başladı hala geçmedi oturup kalkmada zorlanıyorum geçmezse yarın gitçem herhalde doktora baya uzun sürdü
hukukcuanne_06 Serap_35 benim başka bi sıkıntıdan ötürü başlatmıştı, dün de kasılma gözüküyo sen devam et dedi ilaç içtiğim halde akşamları bu saatte karnım şişiyor kasılıyo gibi oluyorum:/ soda içince biraz daha iyi geldi sizde işe yaradı mı
Serap_35 hukukcuanne_06 biraz rahatlattı ama çok değil bitmiş sayılmaz kasılmalarım hiç bu kadar sürmemişti bilmiyorum tekme hissi nasıl oluyor ama böyle çok farklı ama minnacık bi kıpırdama gibi bişi hissettim ama bilmiyorum tabi tekmemidir acaba
hukukcuanne_06 Serap_35 bu haftalarda tekme olmayabilir ya tabi 2.gebeliğinizse siz hissedebilirsiniz ben de pek bilmiyorum 🙂 geçmesine sevindim🙂