Zisanince Yarın la birlikte Cuma’ya kadar oruç tutulması çok iyiymiş şaban ayının15 ine denk geliyormuş ve çok sevapmış Ben bu üç gün oruçlu olucam hayırlısıyla hem borçlarım İçin hem bebeğim için dua edeceğim sağlığı İçin tutacak olan varmı
Hbeyzab1 Zisanince merhaba 6+1 benim acaba tutsam olur mu kendimi iyi hissediyorum herhangi bi sıkıntım yok
cgnduru Zisanince bende tutmak istiyorum hemde ramazanda ama doktora sormam lazım izin verirse inşallah ama randevum 21 martta o zamana kadar tutamicam.. zaten bugün yiyebildigim tek şey yarım muz kusmaktan helak oldum tutabilsem keşke ❤ Allah kabul etsin
Hifaberra Zisanince Rabbim kabul etsin canım benim içinde dua eder misin perşembe cinsiyet öğrenmeye gideceğiz gönlümüzdeki bizim için hayırlı olsun. Tutmayı çok isterim ama hem hamileyim ben 1 yaşında kızımı emziriyorum. ☺️
Ahmetinannesi25 @“Zisanince”#p21121540Allah razı olsun hangi niyet ile tutuyorsanız Rabbim kabul etsin bizimle d4 paylaştığınız için sagolun
Ftos123 @“Zisanince”#p2112154A Allah kabul etsin inşallah bizler içinde dua eder misiniz ben cuma doğuma giriyorum inşallah sağlıkla kavuşurum bebeğime 😊
Esenkaplan Zisanince MAŞALLAH ALLAH kabul etsin ne guzel keske bende tutabilsem hamileligimden dolayi düzenli beslenmem lazım yoksa tutmayı cok isterdim