Maya26 Bursaspor16 ben devlete gidiyorum askeriye koğuşu gibi baştan sona yataklar var 🤣 ve her birinde bi kadın yatıyor içeriye ablamı bile almadılar kız olduğu halde eşleri hiç almıyorlar ama özelde alıyorlardır bence
Durunbigeldim Bursaspor16 tek kişilikse alırlar. Ama 2 3 makine varsa almıyorlar çünkü başka gebelerde geliyor normal olarak erkek almazlar
KaranAlpgeliyor Bende özele gidiyorum odada sadece nst ve tansiyon ölçümü yapılıyor zaten eşim benimle giriyor içeri.Eger ben içerdeyken tansiyon için gelen olursa eşim hemen çıkıyor sonra geri alıyor hemsiremiz sohbet ediyoruz hep berbaer 😄
Bursaspor16 Kubrailkan evet bursalıyım hayat hastanesine gidiyorum siz hangi hastaneye gidiyorsunuz ☺️
dml33 Bursaspor16 ilkte özel kliniğe gidiodm esim giriyodu tekti özel hastanede girdim bir kerede acilinde ondada kimse yoktu girdi şimdiki hamilelikte özel hastaneye gidiyorum nasıl olur bilmiyorm uzun suruyo skici biraz 😅
Bendiyebiri Bursaspor16 benim eşimde arada girip bi bana bakıyor konuşuyor hep durmuyor ama bişey demiyorlar zaten kapıda eşyaları veriyorum ona orda oturup beni bekliyor 😂😂 arada iyi miyim diye gelip bakıyor 😁alırlar eşini hiç merak etme
Nisalimon Bursaspor16 ozelde genelde tek kişilik oluyor oda ve eşin gelebiliyor seninle ama devlette öyle değil birçok hamile olduğu için almıyorlar içeriye ben özele gidiyorum mesela her seferde eşimde geliyor benimle