BesteKc esmalya aynı gündeyiz. Biri bizi doğurtsun ben kasık ağrısından ve midemin ağzımda olmasından duramıyorum artık kimse de anlamıyor halimi…
merveozkn esmalya ananas yiyin hurma tüketin merdiven çıkın ve günde 10bin adıma yakın atın . Çocuk dönmüyor benim ne yaptıysam çok hareketli biri olmama rağmen 38+3 🤓 cumartesi sezeryan olacağım 👶🏻
BesteKc merveozkn ben bir gün çok iyiyim bir gün ölcem sanıyorum halsizlikten. Gece ağrılardan uyuyamıyorum ki gündüz kalkıp bi de yürüyeyim, kasık ağrısından ayakta 15 dk yemek zor koyuyorum ocağa
merveozkn BesteKc Allah bir avazda doğurtmayı nasip etsin arkadaşım yar ve yardımcın olsun inşallah bu günlerde geçecek bebeklerimize kavuşacağız biraz anne adayının fiziksel durumuna da bağlıymış bu durumlar doktorum öyle demişti 37 ye kadar sadece idrar sorunu yaşayan ben 37 den itibaren bel ve kaşık ağrısından yatakta bile dönemiyorum ama oğluma kavuşacağım aklıma geldikçe sabret diyorum bol bol dua edin Meryem suresini okumak gerekiyormuş
SerraveAnnesii 39+5 haftadayım 1 aydır bebiş doğum pozisyonunda ama hala kanala girmedi. 38.haftadan beri denemediğim şey kalmadı hurma, yürüyüş vs aklınıza ne geldiyse 🥲 faydası olmadı sanırım daha zamanı değil. Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻