Serraozcan Gebelikte 5. Hafta idrar yolu enfeksiyonu ve kahverengi lekelenmelerim var doktora gittim ama.yine de için rahat değil başına böyle bir şey gelen var mı ??
Mirdemir Serraozcan ilk öğrendiğimde 4 haftalıktı ve kahverengi lekem olmuştu ama 1 günde 2 kere gelmişti yerleşme belirtisiymiş daha sonra enfeksiyon başladı doktor vajinal pansuman ile temizledi daha sonra geçmişti
Mirdemir Serraozcan normal bence yerleşme kanaması diyorlar içini ferah tut doktor bir şey yok diyorsa
hemsiree Serraozcan benim de 6. haftamda lekelenmem olmuştu progestan verdi geçti sonrasında bebeğim iyi çok şükür 🙏🏻
cicekcikiz Serraozcan 5. Haftada bebek daha keseyi yani rahmi doldurmuyor uçta bir yerde kahverengi kanama da rahmin içinden oralardan geliyor bebek büyüdükçe geçer sanırım
Ysmn12 Öncelikle geçmiş olsun. Sebebi bilinmediği halde 11.haftamda lekenmem başladı ve 1 ay sürmüştü. Çok şükür bir sıkıntı olmamıştı. Bol bol dinlenin ağır iş yapmayin. Mümkünse hep istirahat edin. Bol su , c vitamini, besin takviyesi alın.
ebruneco1108 Kahverengi lekelenmem arada sırada oldu 12 haftama kasar sonra gitti her geldiğinde korkudan ultrasona gidiyodum ama bebiş herzaman iyiydi elhamdulillah.
Serraozcan Biraz stres yapıyorum yatıyorum doktor progestan hap verdi ama sadece kahverengi doktor her ihtimale karşı hap verdi ama başka böyle bir şey yaşayan var mı diye merak ediyordum kötü bir şey olmadı dimi
cicekcikiz Serraozcan bende 20 gün sürmüştü sebebi yok bilinmiyor progeston hap kullandım olurmuş gebelerde bence vücut şoka uğruyor ilk gebelikte sonuçta yıllardır kanama yaşıyoruz her ay birden olmayınca arada olur diye düşünüyorum 🤨
Serraozcan cicekcikiz olabilir yarın tekrar gidicem inşallah bir problem yoktur diye düşünüyorum şu vajinal temizleme yolununda doktora söylerim belki yapar ya
Serraozcan cicekcikiz gittim 4. Haftada öğrendim 4 5 gün geldi sonra bir ara kesildi 2 3 gün sonra yine gelmeye başladı kahverengi bazen bir damla bazı günler 6 7 damla kadar doktor kırmızı ve pembe olmadıkça korkma dedi ama yine de emin olamadım ki
cicekcikiz Serraozcan 4. Hafta gittiysen zaten doktor iki haftaya tekrar kontrole çağırır kötü bişe olsaydı o an görürdü kontrole gittiğinde söylersin kesilmedi diye ama dediğim gibi uzun sürebiliyor bu lekelenme moral bozma doktor bana yatma da vermedi normal hayatına devam et ddi bunlar olağan şeyler
Meleknkkk Serraozcan canım 4.haftamdan 6.haftama kadar kahverengi lekelenme yaşadım hiç kesilmemisti 6.haftamda yoğun kanamam oldu meğer kesenin altında kanama alanı olmuş düşük riskim çok yüksekti doktor yatırdı işte tuvalet harici ayağa kaldrmdlr ilaç iğne serum kurtulduk şükür. Şimdi 9+7 olduk lekelenmem de yok kanamam da. Ama sen tedbirini al ben yerleşme kanamasıdr diye cok üstüne düşmedim bi korku yaşadık. İşin olmadıkça kalma sürekli uzan bol su iç ve çok çok dua et ama en önemlisi mutlaka doktora tekrar git kesilmezse. İnşallah hiç biseycik olmaz sağ salim kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲 ❤️
Serraozcan Meleknkkk gittim bugün tekrar doktora kesenin etrafında öyle yoğun bir kan yok dedi çok göze çarpmıyor dedi progestan devam et dedi enfeksiyon için de bebek biraz büyüsün sonrasında tedavi edelim dedi yani günlük 2 3 damla kahverengi bir şey geliyor bazı günler hiç gelmiyor 7 8 gündür geliyor ama doktor da yat dedi dinlen dedi iyice erlessin bebek dedi inşallah bir problem olmaz