Suna01 Merhaba anneler oğlumu Uyku uyanıklık arası beslemeye çalışıyorum sürekli normal bi durum mu bu pekte ağlamıyor korkuyorum bişeyi mi var diye zaten enfeksiyondan dolayı 9 gündür küvezdeydi mememide reddediyor sağıp biberonla veriyorum uyurken nerdeyse bilgisi olan yazabilir mi
Civcivinannesiii Suna01 sarılık olabilir iki saatte bir uyandirip emzirin. Biberonla degilde memenize alıstirin meme reddi yasamayın
Rukiye_korkmaz Suna01 normal bir durum bazı bebekler uykuyu sever ilk 40 gün çok önemli sarılık olmaması için uyusa bile 2 saatte bir uyandırıp emzirmeniz gerekiyor bebeğinizin bağışıklık sistemine de çok iyi geliyor sürekli emzirmeye çalışın gece bile 2 saatte bir emzirin biberon değil de göğsünüze alıştırmanızı öneririm
Aysunnnn_ Suna01 normal değil doktora görün sarılık olabilir kırmızı ışık alması lazım aç kaldıkça oluşan bı durum bu geçmiş olsun 🤍
Suna01 Civcivinannesiii Rukiye_korkmaz Uyku uyanıklık arasındayken emzirmeye çalışıyorum o zaman reddetmiyor emip duruyor sonra yine bir iki çekip bırakıyor hiç olmazsa uyanıkken asla almıyor biberonla veriyorum mecburen aç kalmaması için 😔
Suna01 Aysunnnn_ bugün daha çıkardık hastaneden aslında olsaydı belli olurdu diye düşünüyorum ama bilemedim şimdi rengi de iyi biberonda veriyorum sağıp emiyor içiyor çişi kakası da iyi seon90
seon90 Suna01 kuzum o zaman yorgundur düzelicek annesi🥰🥰sonra diceksinki nie uyumuyor🥰🥰sağlığı yerindeyse başlar uyanmalara evini annesini özlemiş demekki.emmiyorsa mama ver kuzum yapcak birsey yok.yeterki aç kalmasın minnoşum🥰
Suna01 Aysunnnn_ Öyle açıkçası 😄 annem de sürekli bizim çocuklar hep ağlardı filan diyor öyle olunca insan korkuyor
Elenafra Altını açın bezini değiştirin, çoraplarını çıkarın uyanıkkende emzirmeye çalışın yoksa belki sonra alışmayacak , size daha zor olur
Aysunnnn_ Suna01 doktora gitmiş sen ve çok şükür kötü bişey dememiisse otur bunun tadını çıkar oh ne güzel valla darısı kızımla benim başıma hele bı doğsun da😂😂😂😂
Suna01 seon90 Lansinoh un pompasını almıştık onun kendi biberonunu kullanıyorum başlığı yeni doğan için uygun değil sanırım ama yavaş akışlı bi başlık almam gerek gibi hızlı geliyor gibi