ada58 erkek çocuklara hiç güzel isim yok, aramadığım yer bakmadığım sözlük kalmadı. ben de eşimin adını koymaya karar verdim 😃yanına başka bi isim olacak elbette karışmasın, düşündüm de olmayacak bişey değil
Cscn ada58 mesela güzel isim bulamadım derken güzel isim ne olabilir anlayamadım istediğiniz tarz nasıl yani 😊 eşinizin adı ne peki ona göre örnek verelim
mtl3005 ada58 Ayy ilk oğlumda istedim eşime dedim senin adını koyalım yok dedi dalga geçerler çocukla falan şimdi ikinci oğlum da yine deniyorum şansımı 😄😄ne var yani ismi güzel anlamı güzelse koyulmaz diye bişey yok ben tee bekarken diyodum oğlum olursa adını şu isterim diye eşimin adı oluverdi oğlumun da adı oluverse nolur sanki 😎
ada58 Villanelle erkek çocuk olacağını hiç düşünmedim hala tam olarak sahiplenemedim bu düşünceyi belki etkisi vardır. unısex isim de olabilir ama kararsızım gerçekten
ada58 Cscn klasik isim sevmiyorum.dini isim de koymak istemiyorum ağır oluyor kaldıramıyor çocuklar.baktığım isimler toprak, rüzgar, ayaz,demir,meriç en beğendiklerim ama içime sinen olmadı gerçekten.
ada58 mtl3005 ne güzel koysak kim ne diyebilir, gayet de hoş olur kayınpeder isminin konulmasından iyidir 😀
mtl3005 ada58 Eşim şuan iki dedenin ismini koyalım diyo onları koycama eşimin adını koyarım bencede 😁mesela eşimin adı ömer oğluma da ömer faruk ne güzel olur 😏
Zeynepgl ada58 İkinci ismini eşinin ismi koyarsan olabilir canım , bizim kızımız olcak oğlumuz olmuş olsaydı eşimin iki ismi var ikinci ismini bekarken de çok seviyordum sonra eşimle tanıştık ilk ismini başka ikinci isminide eşimin ikinci olan adıyla ek yapmak istiyordum olabilir yani ama ikinci ismini babasının adını koy derim☺️☺️
ada58 Zeynepgl ben de aynısını düşünüyorum ben de iki isimliyim. eşimin adı artı yanına kısa bi isim hoş olur
ada58 haklisinesracim öyle merak edilecek bi isim değil çok sıradan klasik her ailede de mutlaka vardır o isimden ben oldum olası severim o ismi.