Cekuli Aybebek normal sanırım bende 7,5 aylığım hiç belli değil dar bişeyler giyersem gazım varmış gibi duruyor pedikürümü bile yapıyorum hala şükür
Nslhnfdn Aybebek karnim yerine yuzum gozum ayaklarim sisiyor. 7.aya giricez ama disaridan cok cok belli olmuyor
Ayseguls Benim 6 aylık ama 8 gibi duruyor maşallah başından beri böyleydi 2. Ayımda hafif şişlik bardı gaz dediler ama git gide büyüdü ve şu an ne giyersem giyeyim futbol topundan büyük bir karnım oldugu için çok belli oluyor. 😂😂
ebru23 Aybebek doktor iyi diyosa iyidir ic karnin buyuktur canim cok sismemesi biraz iyi catlagin olmaz
Neroizm Aybebek 🖐🏻 Benim 4 ayliktan beri karnim 7 aylik hamile karni gibi zaten. Bir anda belirdi sonradan da asiri buyumedi. İlginc.
istanbulluanne Aybebek 25+6 canm benimde bol giyince,siyah falan giyince belli olmuyor gic karnim. Cok yemek yemisimde gobegm şişmiş gibi . Valla hamile çekimi yaptrcam ama yok çıkmıyor yani doktorumda çok cikmaz artk dedi ☹
Ucr2 Ben 36. Haftadayım ve neredeyse hala hamile olduğum anlaşılmıyor. Bence bu iyi bir şey. Büyük karın hareketi kısıtlıyor
Naz1905 Aybebek bnmde öle 3 ay kaldı diyorum ifadeleri görmenz lazm 🤣bde bnm iknci gblgm hatta bi sefernde daha düşünmüomsn dien bile oldu🤣🤣🤣
Anneyimm Aybebek inanirmsn fizk ayni fizik hicmi belli olmaz ya ic karnm genis büyük ihtml hicbirsekilde belli olmuyor
Maviii Aybebek yok kuzum anormal bir durum olsa doktorlar söylerdi muhakkak, iç karın muhabbeti var genişse dışarısı küçük oluyor demek ki 😊
deletedmom209 Aybebek genetik diyebilirim annem anneannem teyzelerim hepsinin karnı son ay azcık çıkmış benim de