Teslime_sinan MelikeHayrunnisa video dan izleyerek yapıyorum canım daha bitmedi henüz ama çok kolay 1 gün de bile biter kendi giydiğim kıyafetten de kesip onu giydireceğim Benim kokumu hep hissetsin diye hem de hatıra kalsın istiyorum
MelikeHayrunnisa Teslime_sinan maşallah ne güzel hatıra kalır. Benim sıcaklardan heralde canım hiçbir şey yapmak istemiyor yaa:(( nefes darlığı çekiyorum bi kaç gündürde
Teslime_sinan MelikeHayrunnisa çocuk gelişimi mezunuyum onun etkisi sanırım bişiler yapma istegi ve el yatkınlığı çevrem de kilere saçma gelse de bu durum ben severek yapıyorum kızıma inşallah kullanmak ta nasip olur sağlıkla gelsinler de inşallah
Muhasebeci Rahmetli babamın aldığı çıngırak vardı onu saklıyorum kızıma ☺️ kendimde oyun halısı ile hem beşiğe hem pusete bağlanan sesli dönenece aldım 😄
1850 Esendamla almadım henüz cok erken ama ilk oyuncaklarını kendim ördüm omigurami organık oyuncak olarak😌
Dua Esendamla YouTube’dan video izleyerek yaptım canım epey de güzel oldu hatta yeğenlerime filan da yaptım
Hatunnn Esendamla yani oyle dedi kadinn ben denicem😀😀 Anne kokusunu aliyor iste ama parfumsuz olcak tabiki
Yogurtlupilav Esendamla oyuncak almadım ama 0-6 aya göre tasarlanmış siyah-beyaz-kırmızı renklerden oluşan eğitici dikkat kartları gördüm, dayanamadım aldım :)
Asya_2402 Esendamla Uyku arkadaşı fil,amugurimi 2 bebek ve zeka kartları aldım bide benim oyuncaklarım var işte eşşek ile timsah onları da oğlumun odasına koyacağım 😂😊
Bahar9235 Esendamla kanzın ilk aktivite topu var tavsiye ederim şuan sadece internet üzerinde satışta bulabilirsiniz