Nezair Kızlar merhaba Bu son haftalarda özel bölğesin iç ve dışda de aşırı şişlik yaşıyan varmı neden böyle oldu bilginiz varmı
Rmys10 Nezair bende 34. Haftadayım bazen böyle o kadar şiş hissediyorum ki yani nasıl anlatsam 🙈 açıkça ifade etmezsem anlatamıcam hepimiz kadınız kusura bakmayın artık 😅 vajina dudakları sanki açılmış gibi hissediyorum şişlikten bakıyorum gerçekten de öyle. Bu her zaman olmuyor artık bebişin duruş şekline göre mi anlamadım.. inşallah sarma falan değildir toparlar 😪
begonvilko Nezair ben de 33.haftadayım, benim bir iki aydır vajina dudaklarımın rengi koyulaştı ve şiştiler. Hamilelikte vücut şekilden şekle giriyor vallahi bu da normal herhalde diye düşündüm. Sadece umarım doğurduktan sonra eski haline geri döner 😂
Umran_akcakil Nezair vajinal varistir benim 24 haftada çıktı sağ taraf bayağı şiş arada kanıyor doktora mutlaka gösterin
Sinemmmmm58 Nezair arkadasimda vardi mantar demislerdi ona doktorunuza soylemeniz daha dogru o en azindan kontrol edip daha net bisey soyler
Nezair Rmys10 çok zor gerçekten hem vajinam dışında şipşiş hem kaşıntı hem ağrı yapıyor napıcam bilmiyorum 🤷♂️
Villanelle Şişlik bölgesi ağrılı ve hassas ise bartholin kisti olabilir. Onun dışında hamilelik ile alakası var mı bilemem, rahim ağzı falan yumuşuyor ama vajen dışına kadar çıkmaz bence
Nesrinimsi begonvilko ahhh demekki yanlız değilmişim. Yıllarca bembeyaz olan özel bölgem sanki ağdadan yanmışcasına karardı ve şişti gibi hissediyorum. Hatta sırf bu yüzden yarın doktora randevu aldım. Utandım sıkıldım önce bebeğim dedim bunca zaman söylemedim ama bu renk niye böyle döndü niye bu kadar şişti diye soracam valla yeter içime dert olduğu 😂 üstelik benim 2.gebeliğim ilkinde hiç böyle bişe olmamıştı
begonvilko Nesrinimsi aynen öyle valla hic sorma 😂 benim doktorum önceden muayenelerde pembe beyaz pamuk gibi genitalin derdi bana ahahahaha şimdi kapkara yaa çok üzülüyorum 🤦🏼♀️ İnşallah açılır yeniden. Açılmazsa diyorum ki acaba renk açma falan yapıyorlar mi doktorlar 🙈😂
Nesrinimsi begonvilko düzeliyormuş 🙈 daha ne kadar kötü olabilir bilmiyorum ama sende ne var ki diye teselli etti canım doktorum 🙈😄 hormonlardan dolayı oluyormuş doğumdan sonra toparlanır dedi bakalım ne zaman eski haline dönecek 😅