Babysharkdutdutdut Kızlar hangi siteden ve ne kadara yaptırdınız acaba. Memnun kaldinizmi, ben hastane çıkışı 10 ki set değilde tulum şapka eldiven istiyorum sadece öyle yaptıranlar tavsiye edeceğiniz sayfalar varmi
minikportakal Babysharkdutdutdut hobidik diye bi sayfa var outlet kısmıda var ucuz hem isim yazdırabiliyorsun ben ordan yaptıracağım bi bakın isterseniz
okuyor Babysharkdutdutdut Instagram’da Beyzaceyiz sayfasından yaptırdım. Tulum, eldiven ve şapka 175 tl
Yrnnry Babysharkdutdutdut arkdsım elisipike dıe bı sayfadan yaptırmıs bana hedıye olarak battanıye tulum ve sapkasını ıstemıstım sadece cok guzeldı fıyat olarak 300 e yakın sanırım
BesteKc Babysharkdutdutdut atolyerakun dan yaptırdım çok memnun kaldım valla ama ebn set yaptırdım tek tek fiyatlar ne bilmiyorum. Baskılı değil nakışlı
Nesli29 Ablam tuğba kuğudan almıştı çok memnundu ne solma ne bişey, ben de sipariş verdim hem sitesi var hem instada var
asel35ece Babysharkdutdutdut ben de ayni şekilde tulum eldiven şapka yaptırdım 150 tlye ve bayıldım instagramda bypudrakokusu bakabilirsin çok araştırdım kalite ve fiyat olarak en uygun bu sayfa geldi bana. Tulumun kalitesi işçilik hepsi harika ötesi çok çok beğendim battaniye yaptırmadım ama pişman oldum keşke yaptırsaydım dedim kalitesini görünce
M-H-16 Babysharkdutdutdut İnstagram da bebeqon sayfasından yaptırdım bende tulum şapka eldiven battaniyesi ve yastığı ile birlikte 189 TL cok güzel ve cok kaliteli tavsiye ederim ☺️
Bendiyebiri Babysharkdutdutdut bende aynı senin dediğin gibi yaptırdım 3 lü set tulum şapka eldiven. Kargo parası yok 155 lira tuttu. Görseli ekliyorum sayfanın adı asafindukkani diye. Yaptırdığımı aşağıya ekliyorum canım beğenirsen bi bakarsın. Bana uygun geldi açıkçası. https://imgyukle.com/i/EzvzPv https://imgyukle.com/i/EzvmW0
1minik_mucizem Babysharkdutdutdut bende tulum siparişi verdim ve geldi çok güzel bayıldım fiyatı da gayet uygundu 100 TL Tulum eldiven ve şapka. Ama şapkası dantelli ve bağlamalı çok tatlı
guzel_anne1 Babysharkdutdutdut ben o şekilde yaptırdık canım asafın dükkanı diye bir sayfa var instagramda. Şuan kampanyaları da var diye biliyorum bir bak istersen. Ben de tulum şapka eldiven şeklinde yaptırdım. Kalitesi çok çok güzel
bussraozturk Babysharkdutdutdut betüşün hediyelikleri baby diye bir sayfa var tulum şapka eldiven olarak 3lü set 150tl arkadaşım yaptırdı bende ordan yaptıracağım. Baskı değil nakışlı
lacoccinella Babysharkdutdutdut babydesigmworld bende bu sayfada yaptırdım tulum eldiven şapka ve battaniye
Melegimmbnmm Babysharkdutdutdut bende yaptıracağım butikbebecik diye bir sayfada 3 lü olarak 95 tl ve araştırdığımda en iyi fiyatı ordan aldım