Erayssun 34 haftalık hamileyim şuan testim pozitif bebekte etki yapmıyor diyorlar ama erken doğum tetikliyormuş doğeumu bildiklernizi yazarmısınız
Deniz2961 Erayssun 2 kez gecirdim hemde ilkinde grip gbiydim ikincisi sen sdce gıcık gbi ara ara oksuurk asi vs de yoktu
Ryry Erayssun 36 haftalık iken oldum hala etkisi geçmedi 1 haftayı geçti öksürük devam bide bende damar içi ğıhtılaşma yapmış ve vücut enfeksiyonu atamıyor. Ama bebeğe şükür ki bi zararı yokmuş için rahat olsun o konuda
Sm1347 Ben 2 hamileliğimde de korona oldum. Çok şükür bebekler iyiydi. Hatta antikor geçiyor onlara. Uzun süre bulaşma riski azalıyor. Korkmayın sakın. Moralinizi iyi tutun. Sağlıklı beslenin. Bol bol c vitamini alın
aymus Bende 8 haftalıkken hafif sayılır şekilde geçirdim şimdi 11 haftalığım kontrolde herşey normaldi çok şükür 🙏🏻 3 doz aşılıydım geçirdiğimde
Zeyzen Erayssun bende gebeliğimin ilk haftalarında geçirmiştim aynı şeyi bana da doktorlarım söylemişti ama her gebelik için değil tabiki siz sakin bir şekilde Bol vitaminle atlatırsınız inşallah
Nezoooo38 Bende gecırelı uc hafta oluyor bu hafta kontrolümde bebekte gelısım gerılıgı oldugunu covid kaynaklı olabılcegını soledıler