Bernako Armess_loya geçen hafta cuma günü 🥲bi haftalık olcaz yarın teyzoş 🥲 ama sarılığımız çıktı yarın fototerapi alıcaz dua et bize 😩
-askannesi Mucizem_211 numara iyi geceler çayı da deneyebilirsiniz canım bende de o çok işe yaradı ve bebeğimde hiç gaz problemi yaşatmadı o çay sayesinde bebeğim emerken gazını çıkarıyordu😂
Armess_loya Bernako geçmiş olsun tabi ki ederim💓 sağlıkla, huzurla, analı, babalı büyüsün inşallah canım 💓
iki_prenses_annesi Bernako canım ben de aynısını aldım ama inan bana hiç fayda etmedi . Demek ki herkeste farklı etklileri var . Bana daha çok bestlak damla fayda etti . Bu kutu da evde öylece duruyor
Bernako iki_prenses_annesi yaaa 😪 demekki biirnde eden diğerinde etmiyor ama insallah başka bişey sende etkisini gösterir 🙏🏻
Haticeey Bernako Ay bende alsam yaa bebeğim 3 buçuk aylık oldu ama sütüm yetmiyor humana anne çayı bestlak damla kullanıyorum ama pek faydalarını göremedim ya göğsümün birinde baya azaldı biride normal tekrar çoğalır mı ki
Mucizem_211 Fyzmv 3 saatte 1 emziriyorum onuda çekiyor bakıyor bişey yok sinirlenmeye başlıyor ama daha erken değil mi sütün kesilmesi normalde bebekler çekmese sertleşiyor benim yumuşacık 36 haftalık doğdu diye mi acaba
Armess_loya Deletedmom62627 canım benim tecrübem yok ama, arkadaş faydasını görmüş insallah canım sende fayda görürsün aklıma geldin etketledim seni sarigülüm🌸🥰🥰🥰
Fyzmv Mucizem_211 ondan olduğunu sanmam emme refleksi var sonuçta ben saatte bir ya da iki saatte bir emzirilmesi gerektiğini gördüm çoğu araştırmalarda çok artırıyomuş sütü ve kuru meyvelerden yapılan sadece kuru meyve hoşafı içinde şeker olmayacak
Mucizem_211 Fyzmv 2 saatte 1 kucağıma alıyorum burnunu çekiyorum ayaklarıyla oynuyorum göğsümü tam ağzına veriyorum taş gibi ediyor dudaklarını