AE42 Merhaba kızlar bugün duş aldım ve çıktığımda göbek deliğimden sanki aşağıya kadar birşey akmış gibi uol gibi açık kahve rengi bi iz oluştu hala duruyor sanki bi sıvı akmış gibi göbek deliğimden ama iz bildiğiniz neden oldu bu canım sıkıldı bugün çok 😢
AE42 Yildizim Cekuli Damla6606 Ebruylmz Peki neden duştan sınra biranda oldu kızlar yanlış birşey mi yaptım acaba
Bskrt AE42 bende duştan sonra farkettm ama sonra baktığımda görünmedi cok hafifti Duştan çıktığmda daha belirgin oluyor, zamanla koyulaşacak heralde
Cekuli AE42 fark etmemişsindir belki daha öncesinden canım hafif oluyor ilk başta çünkü birden belirginleşiyor sonra ben çıkacağını bildiğim için beklemiştim hep🙈
AE42 Bskrt deletedmom6295 ElifGuven Teşekkür ederim kızlar rahatladım gerçekten herşeyi araştırıyorum ama buna hiç denk gelmemişim bugünden beri aklımda soru işaretiydi şuan rahatladım 🙋🏻
deletedmom6295 AE42 ilerleyen haftalarda o çizgi göğsünüze doğru da uzayacak şinea negra çoğu hamilede oluşuyor endişe etmeyin
ElifGuven AE42 gebelikte olan en normal şeydir bu Doğumdan sonra 1 ay içinde kendiliğinden kaybolur ☺️
AE42 Cekuli Ben ilk defa duydum canım ya nasıl denk gelmedim birşey mi aktı diye simeye çalıştım bi süre bende cahillik başa bela 😆🙊
Cekuli AE42 ya çok tatlı😁 korkulacak bişey yok önce alt karında çıkıyor sonrasında yukarıda başlıyor ben 30. Haftadayım göğüslerimin altından başlayıp kukuma kadar var🙈
AE42 Cekuli İyi çok şükür bi terslik olmasında, bu hamilelik nasıl birşey ya herşeyimiz değişti böyle 💁🏻♀️