Uzun olacak biraz kusura bakmayın 😇
Arkadaşlar geçen mayıs ayında 9. Haftada miniğimi kaybetmiştim. Beş aydır da çocuk istiyoruz. Geçen ay kaç aydır olmuyor bişey mi var diye şehir Hastanesi’ne gittim. Hormon testime bakıldı ultrasonda bakıldı amh biraz yüksek çıktı fakat bişey yok dediler. Bu ay da ovulasyon testi denedim fkaat tam olarak pik goremedim. Umudum yoktu yani. Sonra nasıl olsa adet olucam diye bıraktım ovulasyon testini..bu arada 1 Şubat’ta da covid oldum yani o 15 gün anca kendimi toparladım asla gebelik düşünmedim. Daha sonra adetimin 3. Günü test yaptım negatif. 10 gün oldu hala yok. Evde test yaptım yine negatif. Nasıl ağladığımi Allah biliyo. 13.
- Gün doktora gittim. Doktor pco olduğunu söyledi sonra olmadığımı. Yine kan testi verdim negatif çıktı. Ayni zamanda âdet söktürücü ilaç verdi. Al bunu iç kullan dedi ama ben içmedim icesim gelmedi. Nasıl olsa adet olucam diye. Bugün 19. Günüm. Başka doktora gittim ve karın ağrısı ve akıntım arttı. Doktor multikistler olduğunu çok sayıda yumurtam olduğunu söyledi
KLOMEN VE ÇATLAMA İĞNESİZ hamile kalamayacağımi söyledi. Vajinal ultrason çekti. Yine söktürücü yazdı ve test istedi yine ne olur ne olmaz dedi. Ağlaya ağlaya ise gittim. Sonra teste bakayım dedim e nabizdan.ona göre icecektim ilacı ama zaten dusuk.gelecegine emindim.Teste bı baktım beta 175 🥳😂 o kadar şaşırdım söndüm kaldım tansiyonum düştü 🤭 sonra hemen doktor aradı tebrik etti o da anlamadığını daha çok yeni oldugunu söyledi. Yani Rabbim ol derse öyle güzel oluyor ki… Bugün ilk önce hüzün sonra sevinç yaşadım. Belki gebelik iyi değil ama kendi kendine bile olmasına o kadar sevindim ki… İnşallah sağlıklıdır küçüğüm 🥰 hamile olmayanlara da Rabbim en kısa zamanda nasip etsin nasıl olduğunu neler çektiğiniz çok iyi biliyorum. Ama asla pes etmeyin. Gerçekten dusunmedigim bir anda Rabbim nasip etti. Allah sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin hepimize ❣️