Ayaz_Kuzum Arkadaşlar benim gözlerim koyu kahverengi🤎, eşimin ki yeşil💚☺️ Kahve daha baskın olduğu için oglusumuzun göz renginin benimle aynı olma ihtimali daha yüksek:) Peki tersini yaşayan oldu mu?☺️
Gulcansckn Ayaz_Kuzum ilk kuzumun babasının gözleri Ela gibiydi benimki kahverengi, kızım mavi gözlü :) babaannesi, halası da mavi gözlü onların geni daha ağır bastı 😄
twinboymama Ayaz_Kuzum haha bizim de aynı böyle ben koyu kahve eşim yem yeşil. cok istiyorum renkli olmasını kesin bana çekerler 🥶
Ayaz_Kuzum Zero0 yani kahve daha koyu bi renk olduğu için diğer renklere göre tutma ihtimali daha yüksek o anlamda canım ☺️
Merveofs Valla bizde bir tek annemin dayısıyla teyzesi renkli gözlü ailemin hepsi kahve falan. Ben de yeşil renkliyim 🤭
Villanelle Bende tam tersi oldu. Babamın masmavi, annemin yemyeşil. Benim bal rengi ve kahverengi gibi
Zero0 Ayaz_Kuzum hmm bence onunla alakası yok canım ya bizim bir tanıdığımız vardı annesinin babasının abisinin yani ailedeki herkesin gözü kahverengiydi ananesinin gözü maviydi ona benzedi kızın gözü 😀
Ayaz_Kuzum twinboymama renkli gözler bi tık daha tatlış gelse de önemli olan sağlık tabiki☺️Hayırlısı olsun canım
Ayaz_Kuzum Zero0 yani internette okuyunca baskın oldugundan bahsediliyor, ama diger renklerin tutma oranı kahveye göre daha düşük gözüküyor nette:) ama tabi düşükte olsa tutma ihtimali var canım☺️
mervegemen- Ayaz_Kuzum eşim ve ailesi mavi gözlü. Babam yeşil. Annem ve kardeslerim kahverengi. 9 kisinin 5 tanesi renkli. Oğlum şuan yesil gözlü 1 kiside olan rengi aldi. Kahveye dönecek gibi ama. Tamamen degisiyor renk . Mavi ve lahve birlesiminden yesil olma ihtimali 0 diyorlardi oldu iste😀😀
Limonzeytin Ayaz_Kuzum Anneminde babamında gözleri kahverengi benim yeşil 😊😊 ben babannemin tarafa benzemişim göz renginde😊 bilimsel olarak öyle deniliyor ama genlere bağlı .. benim çok tanıdığım var öyle 2 kahverenginden mavi gözlü bebek çıkan 😊 valla benim yeşil eşimin kahverengi bende renkli gözlü olsun istiyorum inşallah bana benzer bu konuda 🤲😊
Rosanna Ben yeşil gözlüyüm eşim kahverengi.Oglum 3 aylık.ilk bir ay maviydi sonra yeşile döndü.6 ayda oturuyormuş göz rengi.Aklım çıkıyor kahveye dönecek diye 😀