Esrakml Busoo Aşırı düştüm şekere o yüzden galiba bir ayda 6 kilo almışım bu zamana kadar hiç kilo almamıştım
Busoo Esrakml bence gebelik şekeri değil ben de bi anda şekere çok düştüm bi bakmışım baya kilo almışım bi anda doktorum da şüphelenmişti ama iştahtan kaynaklı
Tekirannesi mgcyldz yok hayır 😊 benim gebeliklerim çok bulantılı afedersiniz çıkarmalı ve bişey yiyememekle geçiyor özellikle ilk aylarda. Bi önceki gebeliğimde 11 kilo vermiştim mesela. Çok zor bir durum yani kilo alsam da bunları çekmesem dediğim oluyor. 5.aydan sonra düzelmişti ama bakalım bunda ne kadar gidecek 🤷♀️
Aycatasdelen DemirinAnnesiiii kız ne coku ben şuan 20. Haftadayım tam 10 kilo aldim allah bakmasın doktor dediki az ye gelde mideme dur de :):) yemek getiriyorum gece eşim gülüyor:)
Sarikan93 sendekimsinnn tek başıma yemek yemeyi sevmediğimden çok öyle özenli kahvaltı yapmıyorum ama eşim evde olduğunda ayıptır söylemesi menemen tarzı bişeyler hazırladığımda yarım ekmek gömmüşlüğüm çoktur ama haftada bir iki kere falan oluyor oda diğer zamanlarda normal tüketiyorum akşam yemeklerinde pilav ve makarna varsa ekmek yemem asla hamur işi çok tüketmedim birde nadiren oldu yediğim
zeynepzbg 24 haftalığım ve 1 kilo aldım fakat kilolu biriyim. Hamileliğim iştahsız geçiyor. Bu zamana kadar normal olan en az 7-8 kg almaktır, lütfen çok kilo almışsanız ya da vermişseniz üzülmeyin, her şey bebeklerimiz için💕