Deletedmom547899 northandmother kilo almayınca sanki iyi beslenemiyorum gibi hissediyorum ki zaten çoğu besinden tiksiniyorum.cinsiyeti öğrendiniz mi😂
northandmother Deletedmom547899 evet öğrendik erkek ama net diyemem dedi 11 Nisan a randevum var o zaman net der heralde
DemirinAnnesiiii Esrakml ekmek hep başımızın belası oldu kilo açısından günde 2 dilim tam buğday yiyorum ama yine de alıyorum artık tiroide bağlıyorum aynı zamanda tiroid hastasıyım
DemirinAnnesiiii Esrakml oluyor valla yıllardır hep öle yapıyorum sabahları iki dilim diğer öğünlerde yemiyorum.
gulselican bu ne ya burdaki herkes instagramda gördüğümüz fit annelerden mi yani 😅 ben 29. haftamdayım 14 kg aldım evden çalıştığım için azıcık fazla ama normal de olsa 10 alırdım yani. madem herkes 3-4 kilo alıyor dışarda gördüğümüz gebeler nerde :) inandırıcı gelmiyor :(
bdemircioglu 13+2 haftalığız. 63 ile hamile kaldım. 3 kilo almışım. Ama hiç bulantım vs bişey olmadı. Aksine iştahım açıldı ama şu an normale döndüm🙏🏻 Havalar ısınınca yürüyüşlere başlıcam. Biraz dikkat etmem gerekiyor. Kafaya taktım, moralim bozuluyor.
DemirinAnnesiiii bdemircioglu bende havaların ısınmasını bekliyorum ısınsın direk akşamları 1 saat yürüyüş yapmak istiyorum
68Tazeanne 13+5 haftalığız 57 kiloydum 60 olmuşum asla kilo alamayan ben 🥲 sanırım sigarayı bırakmam da etkili oldu 😅
Sarikan93 sendekimsinnn aslında öyle aman aman değiştirmedim yeme alışkanlığımı hamilelikten öncesi ile hemen hemen aynı sadece asitli içecek ve çiğ et ürünlerinden uzak durdum salam sosis vb. Onun haricinde bi sabah kahvaltısı yapıyorum birde akşam yemeği ara öğünüm pek olmuyo