Ceylanim 21 yasinda evlendim evlendiktem hemen sonra bebek istedik olmadi dr gittim gebelik takip yapti aylarca olmadi gel zanan git zaman olmadikca asilama asilama olmadi tup ya dr ne sikinti var bende elimde tahliller koca bi dosya arastir arastir kafayi yedim sonunda menapoz dediler neye ugradigimi sasirdim yasim kucuk ama olamaz dedim yas kucuk olabilir rahim 4p yaşındaki bi kadin rahmine sahip yumurta rezervini gösteren hormanlarim 15 di tüp bebek olabilirdi sadece oyle demislerdi ne yikimlar yasadim ne tedaviler gordum 4 yil sonra asilama ve tüplerle olmayan bebegim kendiliğinden gelmisti suan 5 yasinda ve 2.bebegim 13+3 kun fe yun olmazlari olduran rabbim var elhamdulillah hacet namazi kilar isterdim rabbimden yarabbim sukur namazlari nasip et derdim hamile olduğumu ögrendigim.an yasin lerjmi okudum sukur namazlarimi kildim olmaz ve jmkansiz die birsey yok kaderi degistiren dua var hamd olsun layik gorene hamd olsun bugunumu yasatan kudret sahibine 😢 rabbim dileyen istiyen herkeze nasip etsin her namazda ayri duacıyım cok uzun oldu ama dilerim umut olur sadece sabir sabir kupunuz doldugunda mucizeniz sizinle olacak sevgiler 💕💕💕