Bsrbsrrr Kızlar çalışan anneler ve çalışmayanlarda 😁 sabahları ne yiyorsunz kahvaltıda ben yumurta falan yemediğim için zorlanıyorum, sıkılıyorum tost falan yemektende fikirleşelimmmm pratik bişeyler olsa iş yerinde kahvaltı yapıyorum genelde
Smyye1B Bsrbsrrr peynirli yumurta yapıyorum içine biraz pul biber bende yumurta yiyemiyorum normalde. Öyle yapınca kokusu gidiyor bayada hızlı oluyor. 😇
kahvesever__ Bsrbsrrr kafama göre bazen peynir ekmek yiyorum bazen yumurta yiyorum bazende çikolata ekmek yiyorum
Gorkeminannesi Bsrbsrrr malesef kahvaltıda en çok sevdiğim şeylerden biri olan yumurtayı ben de yiyemiyorum gecen gün bi yerde domates soslu denedim cok şükür tadi da kokusu da kotu gelmedi 🙏🏻😅 biber de vardi içinde mis gibiydi tavsiye ederim🤤👌🏻
Zeynepppdyg Bsrbsrrr pazıyla çok gzel oluyor yumurta hem değişiklik olur,yada dereotlu lorlu yumurtada güzel oluyor.Hem tok tutuyor hem besleyici oluyor
nazosss Başlarda çok kaşarlı tost yedim şimdi ekmek arası peynir domates biraz zeytin 😄 başka bir şey canım istemiyor
Bsrbsrrr nazosss aynen bende mide bulantılarımın zirve yaptığı zamanlarda kaşarlı tost Olarak geziyodum😁😁
Bsrbsrrr Gorkeminannesi elmaliiturtaa No yumurta isterseniz içine dünyayı koyun sadece kekte börekte pastada falan tadı gelmediği için yiyebiliyorum☹️
elmaliiturtaa Yumurtalı patates yumurta yada tost yiyorum hiç bişey yapasım yoksa domatesli peynirli ekmek😂😂
Brnaebu Bsrbsrrr valla benim yumurta alerjisi olan bir oglum var o yuzden haşlanmis yumurta yiyemiyorum cunku o cok seviyor gorunce yemek istiyor,hergun kiriyorum bende onu anlamiyor🤣 zeytin peynir salatalik,domates idare ediyoruz ekstra birsey yok 🤣
Bsrbsrrr Aybukeninannesi01 Brnaebu Hepimiz her aksam ne yemek yicez diye düşünmekten sıkıldığımız gibi her sabah ne yicez diye düşünmektende sıkılmısız😁😁😁
Aybukeninannesi01 Bsrbsrrr valla riçel kaymak labne peynır 😂yiyom tosttan sıkıldım yumurta artık kokulu gelmeye başladı
Brnaebu Bsrbsrrr of sorma birde kişin zaten sebzeler falan kisitli yani insan hep ayni seylerden bikiyor yaz gelse bian once 🤣
EsengulC Bsrbsrrr yulaflı tost ,pankek ,krep ,pataes tostu rn sık yaptığım tarfler hem doyurucu hem pratk oluyor hemde herşey içinde olduğu için sağlıklı ayrı ayrı yumurta falan yemiyorum bende böle bişeylere katıp tüketiyorum.
Brnaebu Bsrbsrrr he ya simdi de yiyorum canim istiyor salataligi da sirf cocuk seviyor diye aliyorum🤣