_101422_ Narmin21 benimde var bacaklarim falan cok kötü acayip sisti genital bölgemdede var. Gecen gün kalp damar cerrahina gittim yapacak hicbisey yok dedi hamile kilotu verdi hemüz almadim simdilik varis corabi kullaniyorum normal doguma engel olmaz yapabilirsin dedi
Bendiyebiri Narmin21 bunu benim ablam yaşadı 3. Hamileliğinde. Acayip zordu onu için o zaten sezaryen olduğu için o konuda bilmiyorum canım ama şunu diyim doğumdan sonra gitti hemen o varis için o konuda rahat olsun. Onun 3. Hamileliği başlı başına zor geçtizaten bacaklarında da çok vardı varis çorapları falan aldı ama kullanamadı o. Allah şifa versin herşeyin bir çözümü var artık canım olmuyorsa bile sezaryen yapılırsın korkma inşallah.
Sineemiis Narmin21 nasıl bisey nerden anlıyorsunuz varis olduğunu benim de vajina dudaklarında kasik kısımlarında zonklamalar agrilar var ama görünürde bisey yok gibi 😩 simdi ağda yaptım kanlandi birden orası deri altında
Hmyra5253 Benimde vardı doktor ilk normal doğuma engel değil dedi bekledik 40 haftaya kadar son anda şişliklerim arttığı için sezeryan oldum
Narmin21 Hmyra5253 Ben de doktoruma soyledigimde engel olmaz dedi, o zaman azdi, cati muayenesinde bakariz dedi. 3 gune kontrole, cati muayenesine gidicem, bakalim ne olucak🤦🏻♀️
Brc_happy _101422_ Nasıl bir çözüm buldunuz acaba..? Bendede varda🙄 varis çorabı marka model tavsiyeniz var mı yada hamile külodu diyorlar sanırım tam bilmiyorum 🤷♀️
_101422_ Narmin21 doktora gidince burayada yazarmisn canim merak ediyorum ne diyecek. Normal dogum olmasini cok istiyorum bende hakkimizda hayirli olan neyse onu nasip etsin rabbim
Brc_happy Narmin21 Nasıl bir çözüm buldunuz acaba..? Bendede varda🙄 varis çorabı marka model tavsiyeniz var mı yada hamile külodu diyorlar sanırım tam bilmiyorum 🤷♀️
Narmin21 Bendiyebiri tesEkkurler canim🌸insAllah ya dogumdan sonra da gecer, bacaklarindaki varisler de mi gecti?
Narmin21 Sineemiis Bende gorunurdede var canim, kucuk mor sis birseyler🤦🏻♀️ Aynayla baktigimda gormustum😕 ilk zamandan baya cogaldi simdi
Brc_happy Sineemiis Nasıl bir çözüm buldunuz acaba..? Bendede varda🙄 varis çorabı marka model tavsiyeniz var mı yada hamile külodu diyorlar sanırım tam bilmiyorum 🤷♀️