Deva22 star3star kesinlikle ekmek arası domates peynir 🤩 bulantilarim varken özellikle çok yerdim kilo almaya başlayınca doktor kızdı ben de bıraktım ama bugün aklıma geldi yarım ekmek gömdüm 🤣
star3star Zero0 araştırın bakın fıstık ezmesi bebeğe kilo aldırırmıs.bende okudupumdan beri tüketiyorum.şekersiz yüzde yüz pütürüklü fıstık ezmeleri var hemde balla çk lezzetli oluyor
Deva22 star3star artık sadece kahvaltıda tam buğday yiyorum iki üç dilim ama bugün canım cekti yedim beyaz ekmek 😋
Sevgibbd star3star ekmeğin arasına girebilecek ne varsa hepsine resmen aşık olmuşum hamilelik biraz daha uzarsa pilav makarna koyup yicem
Mozcann En sevdiğim yiyecekleri aklıma getirmemeye çalışıyorum ama ahh bir doğursamda özgürce bir waffle yesem, güzell bir lahmacun yesemmm diye hayal ediyorum bazen.. ah şu gebelik şekeri 🥲
Hifaberra star3star Patates ve domates canım. Normal de değil soba kurduk bahçe ye öyle top patates yiyorum. 😆
tezecikanne 4 sene de belki 1 tane portakal yerdim hiç aram yoktu bile denebilir ama şimdi günde en az 1 tane yemeden duramıyorum uyku girmiyor gözüme illa yiyeceğim 😂