meervee06 Yapmadigim sey kalmadi 1 saat yuruyus hamile pilatesi hurma yemek ama tik yok ne yalancisi ne gerçeği hic sanci yok ne zaman doguracam ben kizlarrr😀
RedFlower meervee06 bende tam 39 hafta oldum bugün. Kontrol e gittim 80 100 ü gören düzenli sancılar çıktı. 2 cm açılma. Ama ben hiç sancı hissetmiyorum hazırlıksız gitmiştim bide yatış verdi doktor ama eve geldim. Hala da sancı hissetmiyorum hafiften bel ağrısı. Geldim yine hurmaya giriştim. İnşallah gece yada sabah sancım artar da doğururum artık.
aysegul8 meervee06 40+5 haftama kadar bende sancısız bekledim 😂 40+5te nişanla birlikte sancılar gelmeye başladı bebişim 15 günlük oldu bile 😊 doktorum doğacağı zamana bebek karar verir demişti son zamana kadar bekledi kızçem 🥰
zeytinkiz meervee06 ahhhh ahhhh ben son 1 depresyona girmiştim 🥴 aşkın Nur Yengi hadi gel gel gel ne olursun gel hadi nazlanma hayat cok kısa şarkısını dinliyordum göbeğine koyup dinletiyordum😆😆😆😆 41.hafta hastaneye o sekilde e yattım suni sancı ile başlatıldı
SerraveAnnesii 39+5 haftadayım 38den beri günde 10 bin adım atıyorum, merdiven inip çıkıyorum, hurma yiyorum, activating labor hareketlerini yapıyorum tık yok 🥲 artık saldım geleceği zamanı kendi biliyor 🥲 hayırlısıyla sağlıkla kavuşalım inşallah🙏🏻🤍
meervee06 aysegul8 masallah Rabbim yokluklarini göstermesin. Insallah benim de oyle olur böyle bekleyip bekleyip sonuc alamamak cok sinir bozuyor ama 😄 haftasi benden kucuk olan arkadaslarim hep dogurdu 😃
aysegul8 meervee06 Amin cümlemizin evladının inşallah. Vakti gelmemiştir annesi 😊 evet sinir çok bozuluyor ama sonuç çok güzel 😍