g4mze Yeni atandım doğuma 2,5 ay kaldı bir doktorum yok burda bi doktora gittim sadece rapor için ama kim sürekli doktorum olacak bilmiyorum. Tanıdık yok öneri alacağım kimse yok. Özelde kimi tavsiye ediyorsunuz
Yasemin34 g4mze merhaba Beylikdüzü medilife gidiyorum Senem Aras çok muazzam doktor sakin herşeyi açıklayıcı şiddetle tavsiye ederim ilk doğumumu Ali Sunay beyde yaptım … Ama bu gebeliğimde senem çok iyi
Esra33-34 Nejlafatih geçen hafta aksamları nöbetcı doktordu ali beye gözuktum kibar bı doktordu. Ama ben beylikdüzünden ta gazıosmanpaşada avrasya hastanesıne gidiyorum ilk dogumum orda oldu kendı doktorumdan cok memnunnum. Acil durumlardada ali bey denk geliyo oraya gidiyorum
Nejlafatih Esra33-34 kendisiyle 5 aydır görüşüyoruz çok ilgili bi doktor ama bn doğum fiyatından dolayı bide kilo takıntısı dan dolayı daha gitmemeye karar verdim😁😁
g4mze Esra33-34 Beylikdüzü beykentten Tekirdağ Çorlu’ya gitsem bende çok mu saçma olur orda bir doktor var beğendiğim ama yakın olsun diyor herkes
g4mze Nejlafatih ben 41 kiloyla hamile kaldım banada takar mı anlamadım? Birde doğum fiyatı ne kadar acaba
Nejlafatih g4mze ocaktan önce sorduk 3.500 dü smdi bilmiyorum artmıştır malum herşeye zam geldgi için peki ne kadar kilo aldınız yani zayfsnz ama mesela 10 15 kilo alınca kzıyo başka arkadaşmda gtti oda almş kilo ona da kzmstı haklı aslnda kilo sağlığımızı etkiliyor oda hem sağlık açısından hemde bebiş için almamamız gerekiyo ama ama elmzde degil ki🤷♀️