Gamzess1 Kızlar ben yumurtadan çok aşırı tiksindim ama yemekte çok yararlı biliyorum ama asla dayanamıyorum görmeye bile böyle olan var mı sizler nasıl tüketiyorsunuz?
Bsrbsrrr Gamzess1 ben hiç yemiyorum doktorum pasta börek kek içinde var zaten öyle yesende olur demişti
Busra2013 Gamzess1 valla cnm hamılelıgım boyunca yedım zorla yedım ıcm bulana bulana😂😂😂9 gun oldu doguralı tıpını gorsem kacıom😂
Smyye1B Gamzess1 Ben normalde de yemiyorum peynirli yapıyorum kahvaltıda içine baharat atıyorum o kokusunu felan alıyor.
Gamzess1 hilalavciiii 18+4 ilk zamanlar 11. Haftama kadar zorladım yedim 11 den sonra çok nadir yedim şimdi hiç yiyemiyorum
Aydnalp33 Normal yemek yerine bişeylerin içine karıştırıp yemeyi tercih edebilirsiniz 🙏🏻☺️ Bende pek fazla tüketemiyorum kokusu rahatsız ediyor ama patates salatası içine karıştırıyorum. En azından o ağır kokusu gitmiş oluyor.
Minigin_annesi0 Her gün yenmesi lazım ama ben 33 haftada 20 tane bile yememişimdir 🤷🏻♀️midem almıyo tek başına pişmiş haşlanmış yumurta yı
Bsrbsrrr Gamzess1 ben yıllardır yemediğim için başka çarem yok😁 yumurtalı Ekmek falan yapıyorlr onu yiyebilirsen öyle dene
Gamzess1 Busra2013 ay maşallah sağlıkla büyüsün inşallah🥰 Bende zorlayıp yersen bütün yediklerini kusuyorum ondan yiyemiyorum
Honeyinci Belki denemissindir ama haslanmis yumurtaya bol karabiber dökünce yumurtanin tadini bastirirsin kokusuda olmaz
busberkclk Gamzess1 salata gibi yapabilirsiniz limonlu soslu bende tiksindiğim için öyle yapıyorum güzel oluyo deneyin derim
Denizovski Gamzess1 Hamilelikten önce yumurta aşığı biriydim şimdi kokusu beni mahvediyor😢 krep falan yapıp öyle yiyebiliyorum